PARWELD PRÉMIUM MULTIMIG INVERTERES HEGESZTŐGÉP - 180 A

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

PARWELD PRÉMIUM digitális, (MIG/MAG Co védőgázos + LIFT-TIG Awi + MMA bevontelektródás), inverteres hegesztőgép - 180 A

Könnyedén hordozható és kompakt, digitális, MULTIMIG (MIG/MAG Co védőgázos + LIFT-TIG Awi + MMA bevontelektródás), inverteres hegesztőgép, mely első sorban ipari felhasználóknak ajánlott. Alkalmas könnyű ipari gyártásra, fémlemez megmunkálásra, karbantartásra és javításra a lakatosipariban, autóiparban és az építőiparban egyaránt. Alkalmas 6mm-es vastagságig, bármilyen munkadarab hegesztésére.

Szinergikus (önbeállító) vezérléssel van ellátva, melynek köszönhetően a hegesztőgép automatikusan az optimális beállítást alkalmazza a megadott hegesztési paramétereknek megfelelően. A vezérlés továbbá lehetővé teszi a hegesztési folyamatok gyors beállítását is. Vezérlőkocsijában beépített tároló fiók található.

A dupla, digitális kijelző mutatja a kezelőnek az összes hegesztési paramétert. A hegesztő feszültség állandóan kijelzett az első kijelzőn, a második kijelzőn pedig választani lehet a huzalsebesség és a hegesztő áramerősség kijelzése közül. Könnyed hegesztés 0,6 - 1,0 mm huzal méret között. A multi mód lehetővé teszi az MMA és TIG hegesztési módokat is. Négy görgős előtolóval, valamint 15 kg-os dobbal van ellátva. 2T/4T reteszes kioldóval és választó gombbal van szerelve. A gyártás során a legkorszerűbb szabványokat veszik figyelembe. CE minősítéssel rendelkezik.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt