PARWELD PRÉMIUM INVERTERES PLAZMAVÁGÓ GÉP - 20 - 100 A

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

PARWELD PRÉMIUM inverteres, nagy teljesítményű plazmavágó gép - 20 - 60 A

Professzionális szintű, 100A - 100%-os nagy teljesítményű, inverteres, levegős plazmavágó gép, mely profiknak és ipari felhasználóknak ajánlott. Bármely iparág nagy üzemű gyártási munkálataira, valamint CNC megmunkálásra is alkalmas. A plazmavágó gép változtatható kimenete ideális 30 mm-es anyagvastagságig fémek vágására, ahol a kimeneti teljesítmény jól behagnolható a vágó éleken keletkező salakanyag minimalizálására. A Pilot-Arc automatikus újra gyulladása lehetővé teszi a hálószerű vagy perforált anyagok könnyed vágását. A nem HF (nagy frekvenciás) gyújtási lehetőség pedig, minimalizálja az interferencia kockázatát az elektromos rendszerekkel. Továbbá elérhető a HF (nagyfrekvenciás) gyujtási lehetőség is.

Generátorról és akár ipari 50m-es hosszabbítóról is üzemeltethető +- 10 %-os áramingadozás tűrésének köszönhetően. Automatikus túlfeszültség és túláram védelemmel, valamint beépített légnyomás szabályzóval van ellátva. Erős fém borításának köszönhetően, masszív, erős és strapabíró. A gyártás során a legkorszerűbb szabványokat veszik figyelembe. CE minősítéssel rendelkezik.

A termékhez kimondottan ajánlott tartozék a nagy hatékonyságú levegő szűrő (PARWELD-XTDF), melyhez cserélhető szűrőbetét (PARWELD-XTFE) is kapható. Keresse HEGESZTŐGÉP TARTOZÉKOK, CSOMAGOK kategóriánkban.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt