IMET GBS 218 GH gravitációs szalagfűrész

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

IMET GBS 218 GH gravitációs szalagfűrész

Ipari környezetbe szánt, gravitációs szalagfűrészgép magas minőségű kivitelben. Zárt hidraulika rendszer gondoskodik a fokozatmentesen szabályozható előtolásról, mely a lehető legprecízebb vágást teszi lehetővé.

Fokozatmentesen állítható fordulatszám. A bimetál szalagfűrészlap 2455x27x0,9 mm mérettel rendelkezik, melynek sebessége 30–70 méter/perc között állítható, így ideális gép szénacél, szerszámacél, rozsdamentes acél és hasonló anyagok feldolgozásához.

Nagyméretű munkafelülettel rendelkezik, valamint forgatható fűrészkenygyeles kivitelben készül.

Gyorsszorító satuval készült kivitel, melynek köszönhetően a munkavégzés folyamata gyorsabb, mint a normál szorítású satu esetén.

Rázkódásmentes, sima futás jellemzi, precíz vágások készítésére is alkalmas.

Modern és kompakt konstrukció, nagy teljesítmény. Előre bemetszett munkaasztal, így a munka során nem forgácsolódik el a munkaasztal.

Keményfém és csapágygörgős lapvezetők gondoskodnak a gép tökéletes szalagvezetéséről.

Szalagfeszítés a fűrészkeret végén található állítókerék segítségével.

Mikrokapcsolóval felszerelt modell, melynek köszönhetően a fűrészgép a vágás végeztével automatikusan megáll. Három féle, választható vágási móddal rendelkezik.

Ehhez a modellhez állvány, görgősorok és további tartozékok is vásárolhatók. Ezügyben kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkál.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt