Truper Metszőolló 22 cm (T-67X)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Truper metszőolló kovácsolt acél pengével a hosszú élettartamért. A metszőolló teljes hossza: 22 cm, amely ideális női és férfi kéznek is. A penge hegye íves és hajlított, hogy a nehezen elérhető ágakat is könnyedén lemetszhessük. 

A markolatot csúszásmentes műanyag borítás fedi, biztosítva a könnyebb és kényelmesebb fogást.

A maximális vágható ág mérete 19 mm. Ez egy közepes vastagságú ágnak felel meg, ennél nagyobb ág átvágása csökkentheti a pengénk élettartamát. Vastagabb ágak átvágásához Truper ágvágóinkat ajánljuk!

A Truper márkáról:

A Truper története 50 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az egyik jó nevű Mexikóváros melletti kis műhelyben kéziszerszámokat kezdtek el gyártani mint pl: kalapácsokat, csákányokat, kőműveskanalakat, bilincseket!  A Truper Mexikó illetve világszerte több mint 30 országban vezető piaci szerepet tölt be , köztük is kiemelkedő az Amerikai Egyesült Államok. A másik különlegesség pedig a képeken valószínűleg egyáltalán nem látszik, de ha kézbe vesszük a szerszámot, akkor már sejtjük, bár csak az évek alatti használatával bizonyosodhatunk meg róla: ez a minőség. A Truper kínálatában gyakorlatilag megtalálható a kerti szerszám, mint ásó, lapát, gereblye, ágvágó..stb. és kéziszerszám ipar szinte teljes választéka; szerelőkulcsok, hajtókarok, fogók, vágószerszámok.



Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Kalocsa, 6300 Fényi Gyula utca 28., Bács-Kiskun megye | Útvonal

30.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítással!* (amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 40 kg-ot)