SZEGMENS ÉLHAJLÍTÓ HSSM-1270 / 1,2

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Üdvözöljük!

Cégünk a Lengyelországi "Maad" élhajlító gépeket gyártó gyár Magyarországi márka képviselete.
Termékeink elismerést nyertek sok európai országban beleértve Oroszországot,Németországot,Franciaországot,Ukrajnát,Fehéroroszországot,Svédországot és Magyarországot.
Régóta meglévő tapasztalatainkra alapozva képesek vagyunk igen pontos építőipari gépek előállítására ( a reklamációs arány kisebb mint 0,5%) igen versenyképes áron.

HSSM-1270 / 1.2 hajlítógép elektromos hajtással:
- innovatív formatervezés
- modern műszaki megoldások,
- tájékoztatási ellenőrzés,
- állítható munkasebesség,
- cserélhető munkaelemek,
- alsó és felső osztott csík
- CE tanúsítvány,
- gyorsabb munka egy kezelő számára,
- nagyobb pozíciópontosság a szabad kezeknek köszönhetően,
- nagyobb hatékonyság
- megnövekedett munkaergonómia.

Ez egy modern, kompakt kialakítású, könnyen használható, funkcionális és megbízható használatú gép. 1,2 mm vastag vékony lemezek hajlítására használják, Rm-ig, 400 MPa-ig, egy egyenes vonal mentén, egy bizonyos szögben. A nyomás- és hajlítógerendában alkalmazott cserélhető munkadarabok nagyszerű lehetőségeket kínálnak a hajlítógép használatához nem csak a tetőfedőiparban, hanem különféle iparágakban is, ahol a lemezlemez megmunkálhatóságának megismételhetőségére és nagy hatékonyságára van szükség. A munkagerendák fokozat nélküli sebességbeállítása az összecsukható asztalról és a fémhajlásszög beállítása lehetővé teszi, hogy ez a modell az ilyen típusú legfunkcionálisabb gépek csoportjába kerüljön, amelyeket a hazai és külföldi gyártók kínálnak a piacon. A nyomó- és hajlítógerendák meghajtására szolgáló tervezési megoldást a 230852 sz. Szabadalom védi.

A hajlítógép fő munkaelemei a következők: rögzített, nyomó- és hajlítógerendák.

A nyomógerenda egy mozgatható gerenda, amelyet a lap rögzítéséhez a kívánt helyzetben használnak. Cserélhető szegmensekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a nagyon összetett megmunkálást. A lábpedálok segítségével emelik és engedik le, és a sugár sebességét a vezérlőpulton található potenciométer állítja be.

A hajlítógerenda cserélhető munkadarabokkal is fel van szerelve. A hajlító gerenda forgásmozgatását a kezelőpanel gombjaival hajthatjuk végre, és sebességét fokozatosan beállíthatjuk a vezérlőpulton elhelyezkedő független potenciométer segítségével.

A reteszelő gomb lehetővé teszi a hajlított lemez hajlítási szögének fokozat nélküli beállítását 0 és 155 fok között. A hajlító gerenda mozgástartományát (mozgás a beállított hajlítási szöghez vagy mozgás a hajlító gerenda teljes működési tartományában) a hajlítógép kezelőpaneljén található kapcsolóval lehet megválasztani.

Az elektromechanikus pedálhajtás lehetővé teszi a kezelő számára, hogy mindkét kezével működjön - a nyomásnyalábnak a lábpedálokkal történő mozgása lehetővé teszi a kezelő számára, hogy a lap pontosan kétoldali helyzetét a hajlítógép munkaterületén helyezze el.

Alapértelmezés szerint a gép fel van szerelve független lökhárítókkal, amelyek milliméteres skálája a feldolgozott anyag helyzetének beállításához szolgál, és asztalként is szolgál.

A hajlítógép elektromos telepítése 400 V / 50 Hz háromfázisú váltóáramú hálózatról történik, 5-vezetékes TN-S vagy TN-CS rendszerben történő táplálásra.

Az üzembiztonság érdekében a panelbe szerelt összes munkalámpa-vezérlő és hajlítógép tápfeszültsége 24 V.

Paraméterek:
- Hajlítási hosszúság - 1270 mm
- Maximum acél lemez vastagság - 1,2 mm ( dla Rm<400MPa )
- Hajlító gerenda szélesség - 15 mm
- Súly - 650 kg
- Legnagyobb hajlítási szög: 155 fok
- Garancia 12 hónap.
- A Görgős olló nem tartozéka a gépnek.(Külön vásárolható)

Az általunk forgalmazott gépek Debreceni telephelyünkön megtekinthetők és kipróbálhatók.
Hatalmas raktárkészlettel rendelkezünk így amennyiben szükséges azonnal el is viheti az Ön számára alkalmas gépet.

Ha kiszállításra van szüksége akkor azt kedvező áron tudjuk biztosítani az Egész Ország Területére!

Áraink az áfát nem tartalmazzák

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdése lenne keressen minket bizalommal.

Szállítás, átvétel

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt

A hirdető nem adott meg postázással kapcsolatos információt