Verke Airbrush festékszóró pisztoly festék szóró pisztoly szórópisztoly 0,3 mm 7ml V81287

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Ajánlás A Verke Airbrush egy miniatűr precíziós festőpisztoly. A festék permetezéssel levegő segítségével hordható fel. A festékrétegek egyenletesen fedik egymást, így kiváló eredmény érhető el használatával. Festhet szabadon, ha közvetlenül a bevonandó felületre felhordja a festéket, vagy megfelelő sablonokkal. Az Airbrush pisztoy sík felületek, valamint bonyolult alakú tárgyak festésére szolgál. Ez lehetővé teszi a pontos részletek kidolgozását is. Kis tárgyak retusálásához, állapot megőrzéséhez, modellezéséhez, kézműves dekorációjához, valamint művészeti technikához használják. Előnyei: nagyon nagy pontosság a festék felhordásában, professzionális kialakítás, kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült fúvóka, amely biztosítja a pisztoly hosszú élettartamát. MŰSZAKI ADATOK:
  •     fúvóka átmérője - 0,33 mm
  •     tartály kapacitása - 7 ml
  •     maximális levegőfogyasztás - 15-40 l / m
  •     üzemi nyomás - 1-3,5 bar
  •     praktikus műanyag doboz


További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.