Verke Légkulcs pneumatikus ütvecsavarozó levegős kulcs lég kulcs kamionhoz 1″ 3500Nm V81463

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A Verke Profi légkulcsot csavarok, anyák és egyéb menetes rögzítő elemek meghúzására / lazítására használják. A Verke márka kulcsa egy professzionális eszköz, amely mindig lépést tart Önnel a munka közben. Ez a készülék TWIN HAMMER kettős ütközési mechanizmussal rendelkezik. Két, a főorsó körül forgó kalapácsból áll egy zárt rendszerben. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy óriási nyomatékot érjen el a rotor első forgatása során, mivel mindkét kalapács egyszerre mindkét oldalról eléri a csapatot. A két gyűrűs kalapácsból álló ilyen szerkezetet nagy tartósság jellemzi, és különösen alkalmas a hosszú munkamenetre. A kulcs jobb / bal forgási kapcsolóval és nyomatékvezérléssel rendelkezik. Ezek az eszközök tartósak, erősek, és ezekre támaszkodhat, így gyorsabban és hatékonyabban tud dolgozni. Műszaki adatok: - Maximális ütési nyomaték: 3500 Nm - Üzemi nyomás igény:7-9 bar, 85-115 PSI - Nyomaték állítási lehetőség - Jobb/Bal irányváltás - Befogás 1 " - Maximális sebesség: 4800 fordulat / perc - Súly: 7,3 kg

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.