Ripper alacsony profilú emelő hidraulikus munkahenger 2,5t M8012301

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Ez a hidraulikus munkahenger ideális választás alacsony profilú emelőkhöz. Magas minőségű anyagokból készült, így ellenáll a sérüléseknek és a műhelyi használat nehézségeinek. A munkahenger univerzális, és kompatibilis a legtöbb 2,5 tonnás béka típusú emelővel.

A munkahenger 2,5 tonna emelési kapacitással rendelkezik, így ideális nehéz tárgyak emeléséhez. A munkahenger könnyen használható, egyszerűen csatlakoztassa az emelőhöz. A munkahenger kompakt méretű, így könnyen tárolható.

Strapabíró: Magas minőségű anyagokból készült, így ellenáll a sérüléseknek és a műhelyi használat nehézségeinek ✅ Univerzális: Kompatibilis a legtöbb 2,5 tonnás béka típusú emelővel ✅ Erős: 2,5 tonna emelési kapacitás ✅ Könnyen használható: Egyszerűen csatlakoztassa az emelőhöz ✅ Kompakt: Kis méretű, könnyen tárolható

Műszaki adatok:

  • Emelési kapacitás: 2,5 tonna
  • Teljes hossz: 23 cm
  • Teljes hossz kihúzott dugattyúval: 33 cm
  • Alap szélessége: 6,5 cm
  • Szerelőfuratok átmérője: 18 mm

 



További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.