Mar-Pol önfelszívó üzemanyag és olajszivattyú, 600W (M79929)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Dízel szivattyú 230V-ról, könnyen kezelheto, hordozható, ideális ipari és háztartási használatra. A CPN alkalmas üzemanyagokhoz és olajokhoz, például gázolajhoz, futoolajhoz és etilénhez. Az elosztó rendkívül hatékony lapátos szivattyúval van felszerelve, így a szivattyú maga szívja fel az üzemanyagot, nem kell elárasztani. A készlethez csatolt szelepnek köszönhetoen nem szívódik ki az üzemanyag a tömlobol, ez a megoldás nagyobb munkahatékonyságot biztosít. A készlet összetétele:     Szivattyú 40l/perc     Kiönto pisztoly     Szívótömlo (kb. 2 m)     A pisztolyt a szivattyúval összeköto tömlo (kb. 4 m)     Tippek és bilincsek készlete     Visszacsapó szelep     Fém mellbimbók 4 db     Lengyel nyelvu használati útmutató     Eredeti csomagolás     Nyugta vagy áfás számla . Tápfeszültség 230V / 50Hz . Névleges teljesítmény 600W . Kapacitás 40 l / perc . Maximális emelési magasság 15 m . Szívási magasság max 5m . A szivattyú terhelés nélküli fordulatszáma 2800 ford. /perc . A szívótömlo hossza kb. 2 m . Kivezeto tömlo hossza kb 4 m

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.