MAR-POL műanyag hegesztőpisztoly 50W M57458

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Nélkülözhetetlen eszköz minden karosszériamuhelyben és festomuhelyben, valamint olyan magánszemélyek számára, akik saját erobol szeretnék megjavítani a repedt muanyag elemeket. Tökéletes megerosítéshez: lökhárítók, lámpatartók, burkolatok és különféle muanyag alkatrészek. A kapcsok használatának köszönhetoen a csatlakozási pont nagyon tartóssá válik. A kapcsok vasalásként muködnek a betonban, átadva az elemre ható húzóeroket. A készlet különféle formájú és rendeltetésu anyagokhoz kapcsokat tartalmaz. Muanyag kapocs "kis hullám"  - egyszeru, legkevésbé igényes csatlakozásokhoz.  A kapcsolat erosítése érdekében enyhén hullámos.  Alkalmas kerek tárgyakhoz is. Muanyag kapcsos "belso szög"  - elemek szögben történo hegesztésére tervezték, a csatlakozás belsejébol. Muanyag kapocs "külso szög"  - az elemek kívülrol szögben történo csatlakoztatásához.  Az élestol a jobb oldaliig az enyhén tompaszögekig terjedo tartományt kínál.  Ne felejtse el azonban hegesztés elott elokészíteni (megfeleloen formázni). Muanyag kapocs "nagy hullám" - a legigényesebb és legtartósabb csatlakozásokhoz.  Szinuszos alakja biztosítja a legnagyobb kötési szilárdságot.  Alkalmas kerek tárgyakhoz is.   . Maximális teljesítmény 50W . Kimeneti áram 0-15A . Tápellátás 230V / 50Hz

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.