MAR-POL fűkasza hám puha kényelmes M831135

Törölt hirdetés

Sajnos a keresett hirdetés már lejárt vagy a hirdető törölte a rendszerünkből.

Leírás

Ez a fűkasza hám ideális választás a fűkaszák kényelmes és hatékony használatához. Erős és kényelmes anyagokból készült, puha párnázattal a maximális kényelem érdekében. A hám univerzális, és a legtöbb fűkasza típussal kompatibilis.

A hám állítható pántokkal rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a testalkathoz. A gyorscsatlakozóval a fűkasza gyorsan rögzíthető és leválasztható a hámtól. A megerősített háttámla támaszt nyújt a hátnak és csökkenti a fáradtságot. A széles vállpántok egyenletesen elosztják a súlyt a vállakon.

Ez a fűkasza hám tartós kivitelű, ellenáll a kopásnak és a szakadásnak.

Erős és kényelmes: Tartós anyagokból készült, puha párnázattal a maximális kényelem érdekében ✅ Univerzális: Különböző fűkasza típusokkal kompatibilis ✅ Tökéletes illeszkedés: Állítható pántokkal a testalkathoz igazítható ✅ Könnyen használható: Gyorscsatlakozóval a fűkasza gyors rögzítéséhez és leválasztásához ✅ Megerősített háttámla: Támaszt nyújt a hátnak és csökkenti a fáradtságot ✅ Széles vállpántok: Egyenletesen elosztják a súlyt a vállakon ✅ Tartós kivitel: Ellenáll a kopásnak és a szakadásnak



További információk