Mar-Pol Airbrush festékszóró pisztoly készlet (M80665)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Rozsdamentes acélból készült airbrush, amely ráadásul korróziógátló bevonattal van bevonva.   Muködés közben a festékszóró kioldóját az ujjunkkal visszahúzzuk, míg a beépített rugó a fordított mozgást elorefelé hajtja végre. Ez egy kétfunkciós festékszóró, ami azt jelenti, hogy a gomb szabályozza a befújt levego mennyiségét (fel-le mozgás), valamint a festék mennyiségét (hátra és elore mozgás). Sík felületeket és összetett térbeli objektumokat egyaránt festhet. Használják retusálásnál, konzerválásnál, modellezésnél, apró tárgyak kézmuves díszítésében, valamint muvészi technikaként (airbrush) is.   A cserélheto hegyek használata (a hegy a következokbol áll: fúvóka, mérleg és tu) lehetové teszi a folyam alakjának és szélességének megválasztását, valamint a festett részletek széleinek elmosását vagy élesítését - az elvégzett munkának megfeleloen.  

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.