HECHT Elektromos fűnyíró (HECHT1213)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A HECHT 1213 egy kis fűnyíró, amely kis telkek és kertek rendszeres nyírására alkalmas. Kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően még virágágyások és bokrok között is könnyen kezelhető. Az ügyesen kialakított, tartós műanyagból készült alváz könnyen befér az alacsony bokrok alá, egyszerűen végig húzható a virágágyások közötti ösvényeken és a pázsit mindig exkluzív megjelenésű lesz. A szárnyas anyák meglazítása után gyorsan összehajtja a fogantyút, így a fűnyíró minimális helyet foglal a kertes házban vagy fészerben. Tápellátása normál 230V/50Hz-es elektromos hálózatról történik.

A kasza emelési magassága három fokozatban állítható 20 és 60 mm között . A beállítás gyorsan és egyszerűen elvégezhető a kerekek egyszerűen a vezetőhornyokba való becsúsztatásával. A fűnyíró főkapcsolója biztonsági gombbal van ellátva, amely megakadályozza a véletlen, nem kívánt indítást. A kapcsolódoboz zsanérral van felszerelve a kábel rögzítésére - kábelfeszesség-mentesítővel.

Paraméterek

munkaszélesség 33 cm
tömeg 7,1 kg
gyűjtőkosár 30 l
teljesítmény 1300 W
feszültség 230/50 V/Hz
műanyag ház igen
kerekek első/hátsó átmérője 5,5 / 5,5 hüvelyk
vágási magassága 20-60 mm


További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.