Geko Levegős spiráltömlő spriál tömlő levegő tömlő légtömlő erősített 8x5mm 20bar 15m G02967

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Leírás és Paraméterek

Jellemzők

Vastagfalú, erősített polyuretán (PU) alapanyag Lépésálló, nem törik, nem csavarodik Mindkét végén minőségi, teljes fém gyorscsatlakozó (fiú-lány) Szabvány csatlakozás Alkalmas műhelyekbe, szervizekbe kompresszorok és levegős gépek, eszközök összekötésére

Ár érték arányban kiváló, erősített PU azaz poliuretán alapanyagú spiráltömlő, mely akár 20 bar levegőnyomást is képes elviselni üzemszerűen, de a maximális nyomástűrése 40 bar ami azt jelenti hogy rövid ideig, egy egy pneumatikus löket erejéig képes elviselni ezt a nyomást tömlőszakadás nélkül. A poliuretán anyag (bővebben a poliuretánról) egy rendkívül tartós és strapabíró lágy vagy félkemény műanyag, ideális egy lépésálló tömlő gyártásához. (forrás: wikipedia) A spiráltömlők közkedveltek mert használaton kívül viszonylag kis helyen elférnek, összehúzódnak, felakasztható, nincs útban. Munka közben is hasznos amikor helyváltoztatáskor a tömlő mindig a lehető legrövidebb így nem akad el, nem akad bele semmibe. A fém (szabvány) gyors-csatlakozós nem törnek el - szemben a műanyaggal, illetve mindenféle levegős meghajtású géphez, akár homokfúvó, légkulcs, levegős fűrészek, fúrók, csavarozók és vésőgépek, tűzőgépek bármely kompresszorral történő tökéletesen záródó összeköttetésére alkalmas. A csatlakozó illesztésének köszönhetően nem törik meg a tömlő, nem tud kitörni belőle a csatlakozó.

Miért jó a levegős gép, hogyan kell karbantartani? (bővebben)

Külső átmérő Ø8 mm Belső átmérő Ø5 mm Teljes hossz 15 m Maximális üzemi nyomás 20 bar Maximális dinamikus nyomástűrés 40 bar Csatlakozás Szabvány fém gyorscsatlakozók

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.