Geko Homokfúvó szekrény homokszóró kabin 220L G02022

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Leírás és Paraméterek

Jellemzők Kisipari és barkács felhasználásra alkalmas Elöregedett festékrétegek, rozsda és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására Hatékony és erős gép , acéllemezből készült kabin Belül található egy munkadarab tartó asztal és egy homokszóró pisztoly Belső világítás Oldalajtós kivitel Alkalmas például használt, karcos felni tisztításra felújításhoz (16"-os méretig), üvegdíszítéshez, stb.

Szállított tartozékok

Munkakesztyű Ipari homokfúvó pisztoly 4db kerámia fúvóka (4, 5, 6, 7 mm) Védőfólia a betekintő ablakhoz Kompresszorigény kb. 3 - 8 bar kb. 50 - 100L tartálytérfogat kb. 300 - 700 L/min levegőkapacitás

Technikai adatok

Működési tartomány: 3-8 bar Levegőmennyiség igény: min. 350-700L/perc Szélesség: 890mm Mélység: 570mm Magasság: 1330mm Belso munka terület: 850x560x380 Belső térfogat: 220 L Súly: 55 kg Ajánlás

A homokfúvó szekrényt olyan felhasználásra ajánljuk ahol kisebb méretű tárgyakat vagy munkadarabokat folyamatosan üzemszerűen kell költséghatékonyan fémtisztára csiszolni - például felni tisztitás és rozsda eltávolítás, fémtömegcikkek megmunkálás utáni tisztítása, üvegdíszítés stb. A homokfúvóba tölthetünk homokfúvásra alkalmas kvarchomokot vagy akár más koptató vagy csiszolóanyagot, sőt polírozó kerámiagolyót is a felhasználástól függően. A két kesztyűn keresztül be lehet nyúlni a szekrénybe a megmunkáláshoz. Homok nem szóródik szét, a lefolyó homokot alul a tölcséres részben gyűjti a gép, majd folyamatosan újra felhasználja. A homokfúvó szekrényt főként műhelyekbe üzemekbe ajánljuk. Működése egyszerű, a készletben minden benne van ami szükséges. Homoktartály feltöltése és a kompresszor csatlakoztatása után már használhatjuk is. A kompresszor csatlakoztatása szabvány levegőcsatlakozóval is megoldható. Működési elve, a rácsatlakoztatott kompresszorból érkező túlnyomás nyomja ki a homokot a pisztolyon keresztül. A kompresszorigénye függ a feladattól ezért van egy sávintervallum megadva. Folyamatos használat esetén minél nagyobb kompresszor ajánlott a folyamatos levegőszállítás érdekében. Pisztolya szakaszos munkához kimondottan előnyös mert akkor ereszti a homokot, ha megnyomjuk a szelepet, így precizen szabályozható az áramló homok. Folyamatos munkánál egyszerűen nyomva kell tartani a szelepet. Fúvóka, pisztoly, védőfólia a betekintő ablakhoz külön is kapható hozzá, lásd fent a Kiegészító termékeknél. A Homokfúvó szekrény alkalmas fém felületek tisztításához, fa felületek antikolásához, üvegpalack díszítéshez. Minden homokfúvóra 1 év magyarországi garanciát vállaunk, folyamatos szervizháttérrel!

Figyelem: Védőálarc, védőkesztyű, védőszemüveg és védőruha használata ajánlott a baleset elkerülése érdekében! Ezek a homokfúvó védőfelszerelések is rendelhetőek nálunk, lásd lentebb Kapcsolódó termékeknél!

Még többet a homokfúvásról... (Katt ide)

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.