Geko Gurulós homokfúvó mobil homokszóró gép homokfújó porelszívós 106l G02026

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Leírás és Paraméterek

Jellemzők Hatékony, erős, megbízható gép, fém, fa és kő tisztítására Porelszívó motorral szerelt mobil homokszóró Kisipari és házkörüli felhasználásra egyaránt ajánlott Elöregedett festékrétegek, rozsda és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására Fa felületek antikolására Sírkövek díszítésére Visszanyeri és szétválasztja a csiszolóanyagot a keletkező portól, Tiszta munkaterület és anyagmegtakarítás érhető el Kivehető tartályos és szűrős berendezés Nagyméretű kerekek a könnyű mozgatásért 1 év magyarországi garancia és szervizháttér Szállított tartozékok Visszaszívó egység Gumitömlő (kb. 2,5m) szóró és szívófejjel együtt Filter (1db) Pisztoly (1db) Szórófej (1db) A csőszettet a gép belseje tartalmazza Kompresszorigény kb. 6 - 8bar kb. 50 - 100L tartálytérfogat kb. 160 - 600 L/min levegőkapacitás Ajánlás

A porelszívós mobil homokfúvót olyan felhasználásra ajánljuk ahol fontos, hogy a környezet tiszta maradjon vagy többször szeretnénk használni a koptató anyagot. A homokfúvók között egyedülálló módon visszaszívja, majd szétválasztja a csiszolóanyagot a keletkező portól. A homokfúvóba tölthetünk homokfúvásra alkalmas kvarchomokot vagy akár már koptató vagy csiszolóanyagot is a felhasználástól függően. Mobil homokfúvó, bárhol használható akár kültéren is. Működése egyszerű, a készletben minden benne van ami szükséges. Homoktartály feltöltése és a kompresszor csatlakoztatása után már használhatjuk is. A kompresszor csatlakoztatása szabvány levegőcsatlakozóval is megoldható. Az elszívó motor villannyal működik. A kompresszorigénye függ a feladattól ezért van egy sávintervallum megadva. Folyamatos használat esetén minél nagyobb kompresszor ajánlott a folyamatos levegőszállítás érdekében. Az elszívásnak köszönhetően tisztán tud vele dolgozni. Nagy kerekei segítségével könnyen mozgatható. . A porszívós homokfúvó alkalmas fém felületek tisztításához, sirkövek díszítéséhez, feliratozáshoz. Minden homokfúvóra 1 év magyarországi garanciát vállaunk, folyamatos szervizháttérrel!

Figyelem: Védőálarc, védőkesztyű, védőszemüveg és védőruha használata ajánlott a baleset elkerülése érdekében! Ezek a homokfúvó védőfelszerelések is rendelhetőek nálunk, lásd lentebb Kapcsolódó termékeknél!

  Használati útmutató letöltése: Tartálytérfogat 106 liter Mérete 367x1040 mm Működési tartomány 5 - 8 bar Homokáteresztő képesség 0,7-1,1 mm szemcseméret Levegőmennyiség igény 170-640 liter Porelszívó motor teljesítménye 1.200 W Garancia 1 év

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.