Új lehetőség a hatékony CNC lézervágásban szuper lézervágóval (12953-2000)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Ismerje meg a legújabb generációs lézeres vágó gépet, mely ideális megoldást nyújt munkaterületeinek hatékony és precíz feldolgozásához. A gép rendkívüli teljesítményének alapját a 2KW lézergenerátor és az Au3tech vágó fej biztosítja. A kézi fókusz állítás lehetővé teszi a pontos beállítást, míg a vezérlő szoftver és számítógép egyszerűvé teszi a munkafolyamatok kezelését.

A támogatott formátumok széles skálája, mint az AI, DXF, DXP, PLT, LXD, és standard NC g-code, lehetővé teszi a rugalmas munkavégzést. A YC felszerelés és fogasléc fogaskerék áttétel biztosítja a stabil és precíz mozgást, míg a japán Delta szervomotorok (750W) és a Delta 400W szervomotor maximális teljesítményt nyújtanak.

A Taiwain Hiwin vezetősín (30 mm) és az Airtac pneumatikus alkatrészek garantálják a sima és megbízható működést. Az Au3tech vezérlőrendszer és az ipari vízhűtő hozzájárulnak a gép optimális teljesítményéhez. Az elektromos rendszer AGI, a purging rendszer és a power ~11 KW 380V ~50/60Hz 3 fázisú betáplálás mind hozzájárulnak a gép hatékony működéséhez.

Ne habozzon, válassza a legjobbat a gépek közül, és élvezze az egyszerű és precíz vágási folyamatot! A telepítés és beüzemelés is része a szolgáltatásunknak, így gyorsan és problémamentesen kezdheti meg a munkát!

PDF katalógus:
https://963.hu/aktualis

Szállítás, átvétel

Szállítmányozás az eladó költségére.