Eladó Stihl MS 881

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás


Főoldal
APPLY
Breadcrumb
Kerti Gépek > Láncfűrészek > Benzines Láncfűrész


Stihl MS 881 benzines láncfűrész 63cm
0

Nincs még értékelés
Stihl
CIKKSZÁM 11242000201
RENDELHETŐ
INGYENES SZÁLLÍTÁS
Több termékinformáció

749 990 Ft
A feltüntetett árak BRUTTÓ árak!
1
Termékleírás
Vélemények
Használati utasítás
Stihl MS 881 benzines láncfűrész 63cm
6,4 kW (8,7 LE) teljesítményével a STIHL MS 881 nemcsak a legerősebb STIHL 2-MIX motorral rendelkezik a STIHL láncfűrészek közül, hanem a világ legerősebb sorozatgyártású láncfűrésze is. Ezzel a benzines láncfűrésszel olyan eszközt fejlesztettünk ki az erdészeti munkások és a fűrészüzemekben dolgozó szakemberek számára, amely megbízható és hatékony támogatást nyújt a fakivágáshoz, a keresztvágáshoz és a hasítófűrészeléshez.

Lökettérfogat: 121,6 cm³
Teljesítmény: 6,4 kW / 8,7 LE
Súly: 12,57 kg (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül)
Vezetőlemez: 63 cm
Oilomatic lánc: 0,404 col 1,6 mm 80 szemes
Teljesítménysúly (kg/kW): 1,5
Hangnyomásszint dBA: 106
Zajteljesítményszint dBA: 118
Azért, hogy a STIHL MS 881 benzines láncfűrész elindítása is a lehető legkönnyebb legyen, a dekompressziós szelep és a STIHL ElastoStart érezhetően megkönnyíti az indítást. Az egykaros vezérléssel minden funkciót egy kézzel is működtethet. Így a jobb keze mindig a markolaton marad. A STIHL rezgéscsillapító rendszer hatékonyan csökkenti a rezgéseket a markolat pontjain. Ez kíméli az izmokat és az ízületeket.

A polietilénből készült HD2 légszűrő még a nagyon finom port is kiszűri, és így távol tartja a szennyeződéseket a motortól. A szűrő hatékonyan és szerszám nélkül tisztítható és cserélhető. A fűrészlánccal vagy a karmos ütközővel való esetleges kézzel való érintkezés elkerülése érdekében a láncfeszítés feszítőcsavarja az oldalán található. Ha le akarja állítani a láncfűrészt, egyszerűen nyomjon meg egy gombot a leállító gombnak köszönhetően. Amint a láncfűrész leállt, automatikusan az indítóállásba kerül, így a STIHL MS 881 láncfűrészt azonnal újraindíthatja.

Szállítás, átvétel

Vevő fizet

Postát én állom

Hirdető néhány további hirdetése