iweld microflux 131 inveteres porbeles hegesztő teljes csomagban

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Csomag tartalma:

1 db Porbeles hegesztőhuzal (értéke 4790.- Ft)
1 db Letepadásgátló szilikonmentes spray (értéke 1090.- Ft)
1 db Automata hegesztőpajzs (értéke 16.990.- Ft)

Mire jó a letapadásgátló spray?
-Szilikon, viasz és oldószermentes.
-Magas koncentrációjú letapadást gátló spray, védőgázas és fogyóelektródás hegesztési eljárásokhoz alkalmazható.
-Megbízhatóan védi a gázterelőt és az áramátadót a hegesztési fröcskölés ellen, valamint a munkadarab és a hegesztő szerszámok is tiszták maradnak.
-Festék barát.
-Szagtalan.
-Vízmentes filmréteget képez, ezáltal magas hegesztési minőséget érhetünk el.
-A modern, speciális szelep, lehetővé teszi a doboz teljes tartalmának a felhasználását.Miért jó ha van automata pajzsom?
Az automata hegesztőpajzs különösen a kezdő-haladó hegesztőknek segíti meg legjobban a munkájukat ugyanis az ívgyújtáskor, ívfelvételkor ami a legnehezebb. automatikusan elsötétedik, ezáltal látjuk hol kedzjük meg a hegesztési folyamatunkat. Majd a munka befejeztével, azaz az ív megszűnésekor magától kivilágosodik a hegesztőpajzsunk. Ezáltalál biztosan nem fogsz belenézni egyszersem a hegesztőívbe, nem fog károsodni a szemed hosszútávon és nyugodtan doglozhatsz bátran! Ráadásul mivel a fejeden fog lenni, ezért az előkészületi munkák és a varrattisztítás során is nyugodtan maradhat rajtad, mivel amikor nem hegesztesz, kivilágosodott állapotban van és látsz mindent!


? Használati utasítás ?

A termékre 2 év teljes körű garancia érvényes!

A GORILLA fogyóelektródás hegesztőgép sorozat legkisebb tagja joggal viseli a MICROFLUX nevet.

Minden bizonnyal súly, méret és teljesítmény arányban a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb fogyóelektródás gépe.

Tervezésekor elsődleges szempont volt a lehető legkisebb méretű és súlyú FCAW (porbeles fogyóelektródás ívhegesztés) hegesztőgép megalkotása, hobby és alkalomszerű kisipari hegesztési feladatokra.

Az 1 kg-os huzaldob alkalmazása, a fix bekötésű hegesztőpisztoly és a védőgáz teljes mellőzése, mind olyan megoldások amik a fogyóelektródás hegesztést ezen alkalmazások esetében a bevont elektródás hegesztés vonzó alternatívájává teszik.

Mostantól egy 5 kg-os géppel védőgáz nélkül, önvédő porbeles hegesztőhuzallal hegeszthetünk, akár 120 amper áramerősséggel.

Ahol fontos a kis méret, a hordozhatóság és nincs igény a nagyobb méretű huzaldobra, de a precíz varratképzés fontos követelmény ott helye van a GORILLA MICROFLUX 121 NOGAS-nak!

Kevés a 120A? Meglepő lehet, de megfelelő előkészítéssel, több sorban hegesztve, döbbenetes vastag anyagokat is összehegeszthet vele!

Sok a 120A? A gép fokozatmentesen beállítható a legvékonyabb karosszéria elemek hegesztésére is, vagy a legvastagabb anyagokhoz is!

Költséges a porbeles huzal? Az idő a legköltségesebb, amit azzal tölt, hogy szükségtelen technika árát megkeresse, aztán azt szállítsa, kezelje!

Nem ismeri a márkát? Az Iweld magyarország legnagyobb hegesztőgép fogalmazója, immár 11 éve!

Nem tud hegeszteni? Porbeles huzalos gép használata nem kíván sem speciális tudást, sem évtizedes gyakorlatot, az egyik legkönyebben tanulható eljárás.

Tudja-e otthon használni? A modern inverteres technika miatt a gép hálózat terhelése minimális, otthon, hétvégi házakban is használható.

Megrendelheted webshpounkban is, kattints az alábbi linkre:
http://www.hegesztestechnika-webaruhaz.hu/termekek/iweld-gorilla-microflux-131-porbeles-hegeszto-inverter-teljes-csomagban

Szállítás, átvétel

  • Balmazújváros, 4060 Debreceni utca 55, Hajdú-Bihar megye | Útvonal

2450