YATO Akkumulátoros ütvecsavarozó - 18 V/300 Nm

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

YATO Akkumulátoros ütvecsavarozó - 18 V / 300 Nm

Erőteljes 1/2 " ütvecsavarozó 300 Nm-es nyomatékkal (legfeljebb M28 méretig). Négypólusú motorral van ellátva (4 kefe helyett 2), amely nagyobb sebességet biztosít terhelés közben.

Az akkumulátorcellák túlmelegedés elleni védelemel vannak ellátva. Tökéletes a műhelyben és az építési területen végzett munkákhoz (a korlátok, szerkezetek, zsaluzatok és hosszú asztalos csavarok meghúzása).

Az akkumulátor illeszkedik az összes Yato 18 V-os elektromos szerszámhoz (pl. akkus sarokcsiszoló, akkus csavarozó vagy körfűrész, stb.).

RENDSZER 18 V

A YATO 18 V-os rendszerének számos akkumulátoros szerszáma van, melyek ugyanazzal a tartós akkumulátorral működnek. Minden eszköz megvásárolható egy akkumulátorral és egy gyors töltővel, továbbá különálló szettként is kínáljuk ami ideális megoldás a szerszámkészlet bővítésekor. Az akkumulátoros áramellátás szabadságot és nagyobb kényelmet biztosít Önnek. Emellett a YATO vezeték nélküli szerszámok tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyensúlyozottak annak érdekében, hogy velük való munka öröm legyen. Professzionalizmus: A hatalom, a modernitás, a kifinomult megoldások - mindezt 18 V-os készüléksorozatban, melyek a legigényesebb felhasználók és szakemberek számára készültek. Megtakarítás: Nem szükséges több akkumulátort és töltőt vásárolni más eszközökhöz. A 18 V-os rendszerrel pénzt, helyet takaríthat meg otthon és a környezetben! Kiválasztás: Ha a követelmények növekednek, a 18 V-os kollekció is növekszik. Otthoni, műhely- és kerti szerszámok széles választéka teszi lehetővé egy olyan készlet létrehozását, amelyre igazán szüksége van.

Akkumulátor és töltő nem tartozik a termékhez, azokat külön lehet megvásárolni.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt