METALLKRAFT Szalagfűrészgép BMBS 220 x 250 H-G

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

METALLKRAFT Szalagfűrészgép BMBS 220 x 250 H-G

Fémipari szalagfűrész ipari célokra tervezve lakatosok, acélszerkezetgyártók, gépgyártók, szerszámgyártók és hasonló tevékenységet végző, nagyüzemi felhasználók számára fejlesztve. Szerszámacél, nemesacélok, profilok és tömör anyagok sorozatos darabolására készült szalagfűrészgép.

Széles szögvágási tartomány -0° és +60° között a gérvágások gyorsabb elkészítéséhez. Nagy vágáspontosság a stabil öntvénykivitelnek, robosztus felépítésének és a rezgésmentes járásnak köszönhetően.

Magas minőségű, hatékony működés, 2 fokozatú fűrészszalagsebesség állítási lehetőséggel (30/60 m/perc).

Az előtolás, azaz a süllyesztés pontosan és fokozatmentesen szabályozható. A precíz süllyesztést hidraulikus munkahenger biztosítja.

Végálláskapcsolóval felszerelt modell, melynek köszönhetően a gép automatikusan leáll a vágás befejezését követően.

Jól leolvasható szögskála és gyorsszorító satuval felszerelt típus a gyorsabb munkavégzés érdekében. Gérvágáshoz a satu egyszerűen átcsúsztatható a munkaasztal másik oldalára.

Tartalék Bi-metál fűrészszalaggal, munkadarab ütközővel és gépállvánnyal együtt szállítva.

A fűrészkeret emelése manuális, kézi működtetésű. Kézi előtolás lehetőség.

Motortúlterhelés elleni védelemmel és 3 fázisú, duplatekercseléső motorral, valamint gondozásmentes, olajkenésű csigahajtóművel készül.

Robosztus felépítés, a fűrészszalag vezetést nagy méretű görgők és állítható keményfém lapokák biztosítják. Hűtés-kenés közvetlenül a vezetőgörgőknél emulziós folyadékkal.

Fűrészszalagot tisztító forgácskefe a gép tisztán tartásához és a gép, valamint a fűrészszalag élettartamának megóvásához. Forgácsgyűjtő tálca.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt