BOMAR Proline 320.280 ANC LS 2300 szalagfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Proline 320.280 ANC LS 2300 szalagfűrészgép

Automata, adagolós, két-oszlopos, fémipari szalagfűrész hosszú élettartamú, gyártásra optimalizált kivitelben merőleges, max. Ø280 mm-es, magas minőségű darabolásra tervezve.

A fűrészkar két robosztus oszlopon helyezkedik el, az egyik oldalon hézagmentes, lineáris vezetővel, a másik oldalon pedig segédvezetővel szerelve.

A kiváló teljesítmény köszönhető a háromoldalas, precíziós, keményfém szalagvezetőknek, a 27 mm magas fűrészszalagnak és a szinkron futó szalagtisztítókefének, mely a forgács eltávolításáért felelős.

A munkadarab adagolása és rögzítése, valamint az előtolás hidraulikus működtetésű. Az adagolás maximális hossza egy fogásból 600 mm.

A vágási adatokat egy egyszerűen kezelhető, dialóg vezérlővel ellátott kijelző, valamint nyomógombok segítségével lehet bevinni. A programozás egyszerű lépésekben végrehajtható, az egyes szakaszok grafikus megjelenítésének köszönhetően pedig könnyen kezelhető a felhasználó számára.

A gép kézi üzemmódba kapcsolása után minden funkció külön vezérelhető. Minden vezérlőelem a szabadon állítható kezelőpanelen található.

Az munkadarab befogását teljes löketű satuk végzik. A gép frekvenciaváltóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a fűrészszalag optimális sebességének beállítását a feldolgozott munkadarab függvényében 20-120 m/perc tartományban, amely jelentősen megnöveli a fűrészszalag élettartamát és a gép termelékenységét.

A fűrészkeret 2°-ban döntött a fix satuk irányába, mely csökkenti a vágási időt és növeli a fűrészszalag élettartamát. A kétoszlopos szalagfűrész kialakításának köszönhetően stabilabb, mint a billenő keretes szalagfűrész, ezáltal sokkal rövidebb vágási időt érnek el (különösen a tömör anyagok vágása esetén).

Tartozékok:

automata előtolás szabályzó rendszer

lineáris vezetésű fűrészkeret

teljes löketű munkahengerrel szerelt satuk

magasra állítható felsőkar pozíció

2300 mm-es, görgős bevezetőpálya

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt