BOMAR Production 400.360 ANC LS 1500 szalagfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Production 400.360 ANC LS 1500 szalagfűrészgép

Automata, adagolós, robosztus, két-oszlopos, fémipari szalagfűrész nagyüzemi gyártásra optimalizált kivitelben merőleges, max. Ø360 mm-es tömör anyagok darabolására tervezve.

A fűrészkar két robosztus oszlopon helyezkedik el midkét oldalon hézagmentes, lineáris vezetővel szerelve.

A kiváló teljesítmény köszönhető a háromoldalas, precíziós, keményfém szalagvezetőknek, a 41 mm magas fűrészszalagnak és a szinkron futó szalagtisztítókefének, mely a forgács eltávolításáért felelős.

Az összes vibrációra és a vibráció előidézésére alkalmas alkatrész polimer-betonnal van feltöltve. Mindez lehetővé teszi, hogy a lineáris vezetésű fűrészkeret szinte rezgés nélkül végezzen vágásokat, így a gép termelékenysége szempontjából 30%-al magasabb teljesítményt eredményez.

A munkadarab előre tolása szervóhajtású golyósorsóval történik a legprecízebb adagolás érdekében. A munkadarab rögzítése és a fűrészkeret előtolása hidraulikus működtetésű. Az adagolás maximális hossza egy fogásból 750 mm, vagy ismétlődős adagolással max. 6500 mm lehet..

Az osztott fősatu biztosítja a munkadarab stabil rögzítését a fűrészszalag előtt és után is.

A vágási adatokat egy egyszerűen kezelhető vezérlővel ellátott kijelző, valamint nyomógombok segítségével lehet bevinni. A programozás egyszerű lépésekben végrehajtható, az egyes szakaszok grafikus megjelenítésének köszönhetően pedig könnyen kezelhető a felhasználó számára. A gép vágás közben folyamatosan ellenőrzi és, ha szükséges szabályozza a szalagsebességet és az előtolást a munkadarab ellenállásának függvényében.

Minden vezérlőelem a szabadon állítható kezelőpanelen található.

A teljesen leburkolt géptest hatékonyan csökkenti a generált zajokat, valamint jelentősen hozzájárul a fokozott biztonsághoz a vágások során. A Production sorozatú szalagfűrészek ideálisak a három műszakos munkarendben történő, folyamatos gyártáshoz.

Tartozékok:

polimer beton technológia a vibráció minimalizálása érdekében a fűrészkeretben, oszlopokban és a gép alapjában

szervomotorral és golyósorsóval működő adagoló rendszer

az előtolás automatizált szabályozása

hézagmentes, görgős bevezető pálya a fősatuig

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt