BOMAR Individual 520.360 DGANC 2300 szalagfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Individual 520.360 DGANC 2300 szalagfűrészgép

Automata, adagolós, két-oszlopos, fémipari szalagfűrész nagyüzemi gyártásra optimalizált kivitelben, melyet kétoldalas szögvágásokhoz is terveztek, max. Ø360 mm-es anyagok darabolásához.

A fűrészkar két robosztus oszlopon helyezkedik el midkét oldalon hézagmentes, lineáris vezetővel szerelve.

A fűrészgép kiemelkedő vágási teljesítménye köszönhető a háromoldalas, precíziós, keményfém szalagvezetőknek, a 34 mm magas fűrészszalagnak, a kétoldali lineáris fűrészkeret vezetésnek és a szinkron futó szalagtisztítókefének, mely a forgács eltávolításáért felelős.

A munkadarab adagolása elektromechanikusan, befogása, valamint a fűrészkeret előtolása hidraulikusan vezérelt.

Egy individuális (egyszeri) adagolás hossza 2300 mm, mely kérésre megnövelhető akár 6000 mm-re is.

Egy teljes munkaciklus akkor fejeződik be, amikor beprogramozásra került a vágandó munkadarab hossza, darabszáma és a vágási szög mindkét oldala egy darabon. A programozás egyszerű lépésekben hajtható végre és az egyes szakaszok nagy, grafikus megjelenítésének köszönhetően könnyen kezelhető a felhasználó számára.

A gép kézi üzemmódba kapcsolása után minden funkció külön vezérelhető. Minden vezérlőelem a szabadon állítható kezelőpanelen található.

A vágási szög beállítása elektromechanikusan történik balról 60 °, jobbra 60 ° tartományban ± 0,1 ° pontossággal. A munkadarab befogását teljes löketű satuk végzik. A gép frekvenciaváltóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a fűrészszalag optimális sebességének beállítását a munkadarab forgácsolhatóságának függvényében 20 – 120 m/min tartományon belül. Mindez jelentősen növeli a fűrészszalag élettartamát és a gép termelékenységét. A fűrészszalag 2° -os szöget zár be a munkafelület síkjával, ami szintén jelentősen lerövidíti a vágási időt és hozzájárul a fűrészszalag élettartamának növeléséhez is.

A gép alapfelszereltsége az automatikus előtolás szabályozás, mely a munkadarab ellenállásának függvényében folyamatosan optimális értéken tartja, szabályozza az előtolás mértékét vágás közben. Az automata anyag érzékelő lehetővé teszi a fűrészkeret gyorsjáratú mozgását, mely lényegesen rövidíti a ciklusidőt. Átfogó kialakításának köszönhetően ez az automata szalagfűrészgép alkalmas a fémszerkezetgyártásban gyakran előforduló szögvágások automatikus kivitelezéséhez, különösen a gyakori, kétoldalas szögvágások kivitelezéséhez hosszabb munkadarabok esetén is, akár egyetlen adagolással 0,2 mm-es pontossággal.

Tartozékok:

hidraulikus, teljes emelésű fősatu és adagoló satu

automatikus előtolás szabályozás

úszósatu kialakítás az adagoló satuban

szabadon pozícionálható kezelőpult

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt