BOMAR Extend 700.520 ANC 3000 automata kétoszlopos szalagfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR Extend 700.520 ANC 3000 automata kétoszlopos szalagfűrészgép

Automata, két-oszlopos, fémipari szalagfűrész nagyüzemi gyártásra optimalizált kivitelben max. Ø520 mm-es, vagy 700x520 mm-es anyagok merőleges darabolásához.

A fűrészkar két robosztus oszlopon helyezkedik el midkét oldalon hézagmentes, lineáris vezetővel szerelve.

A fűrészgép kiemelkedő vágási teljesítménye köszönhető a háromoldalas, precíziós, keményfém szalagvezetőknek, a 41x1,3 mm-es fűrészszalagnak, a kétoldali lineáris fűrészkeret vezetésnek és a szinkron futó szalagtisztítókefének, mely a forgács eltávolításáért felel.

A gép talapzata, váza és oszlopai, melyek vibrációra és a vibráció előidézésére alkalmas alkatrészek egyedi fejlesztésű polimer-betonnal vannak feltöltve. Mindez lehetővé teszi, hogy a lineáris vezetésű fűrészkeret szinte rezgés nélkül végezzen vágásokat, mely a gép termelékenysége szempontjából magasabb teljesítményt eredményez.

Mindezen kiváló tulajdonságoknak köszönhetően ez a fűrészgép egy rendkívül termelékeny (max. 100 cm²/perc vágott felület) darabológép.

A munkadarab adagolása elektromechanikusan, a befogás, valamint a fűrészkeret előtolása hidraulikusan vezérelt. A gép maximális adagolása egy fogásból 2500 mm.

A programozást egyszerű lépésekben hajtható végre és az egyes szakaszok nagy grafikus megjelenítésének köszönhetően könnyen kezelhető a felhasználó számára. Minden vezérlőelem a szabadon mozgatható kezelőpanelen található. A gépvezérlő rendszer a tekintélyes B&R cégtől származik. A gép vezérlése az érintőképernyőn és az egyes gépfunkciókhoz külön, mechanikus gombokon keresztül történik.

A gép félautomata üzemmódba kapcsolása után minden funkció külön vezérelhető. Minden vezérlőelem a szabadon állítható kezelőpanelen található.

A munkadarab befogását, azaz a szorítósatu mozgását teljes löketű munkahengerek végzik. A gép frekvenciaváltóval van felszerelve, amely lehetővé teszi a fűrészszalag optimális sebességének beállítását a munkadarab forgácsolhatóságának függvényében 15 – 90 m/min tartományon belül. Mindez jelentősen növeli a fűrészszalag élettartamát és a gép termelékenységét.

Tartozékok:

kétoszlopos szerkezet

hidraulikus, teljes löketű munkahengerrel szerelt satu

folyamatosan szabályozható előtolás és nyomás mélységig

szabadon pozícionálható kezelőpult

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt