BOMAR EXACTCUT TAC 75 Körfűrészgép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

BOMAR EXACTCUT TAC 75 Körfűrészgép

A gyorsdaraboló mind a tömör, mind a profil anyagokat 90°-os szögben vágja. A darabológép és az összes kiegészítő eszköz kialakítása a kör keresztmetszetű anyagok vágásához készült. Megfogó prizmák használatával azonban a profil anyagok vágására is alkalmas.

Az alapváltozatban az ExactCut gyorsdaraboló 6 m-es (bemeneti) adagolóval és válogató (kimeneti) csúszdával van ellátva. A gravitációs adagoló egyéni moduljai lehetővé teszik, hogy a gépet akár 3 m vagy akár 9 m hosszú bemeneti anyagok esetén is lehessen használni.

A bemeneti adagoló egy kötegadagolóval van ellátva, amely egy teljes kötegből való folyamatos adagolására szolgál. A kimeneti csúszda, a jó minőségű darabokat (legfeljebb 150 mm-ig) és a leeső darabokat különálló dobozokba gyűjti. Ez az egység helyettesíthető egy 1500 mm-es szállítószalaggal a nagyobb hosszúságú munkadarabok szortírozására.

A teljes gép egy kompakt, lineáris vezető szerkezetre épül, amelyet egy megfelelően méretezett szervomotor hajt.

A polimer kompozit töltőelemek a maximális rezgéscsillapítást biztosítják, és hosszú élettartamot, valamint nagy vágási pontosságot garantálnak.

A vágótárcsa kenése egy mikro olajozóval van megoldva, amely minden gép alapfelszereltsége.

Az egyszerűen kezelhető és jól használható, intuitív vezérléssel rendelkező, modern érintőpanelnek köszönhetően a kezelés a kezdetektől fogva gyors és problémamentes.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt