METALLKRAFT BMBS 300 X 320 HA-DG FÉLAUTOMATA FŰRÉSZGÉP

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Fémipari szalagfűrész ipari célokra tervezve lakatosok, acélszerkezetgyártók, gépgyártók, szerszámgyártók és hasonló tevékenységet végző, nagyüzemi felhasználók számára fejlesztve. Szerszámacél, nemesacélok, profilok és tömör anyagok sorozatos darabolására készült szalagfűrészgép.
Széles szögvágási tartomány +45° és -60° között, így a munkadarab forgatása nem szükséges a gérvágások elkészítéséhez. Nagy vágáspontosság a stabil öntvénykivitelnek, robosztus felépítésének és a rezgésmentes járásnak köszönhetően.
A vezérlő rendszer a hidraulikus mozgást, azaz a satu zárás-nyitás funkcióit, valamint a fűrészkeret eresztés-emelés funkcióit irányítja.
Golyóscsapággyal felszerelt forgóasztal.
Frekvenciaváltóval ellátott motor, amely lehetővé teszi a fűrészszalag-sebesség fokozatmentes beállítását 20 - 100 m/percig, melynek köszönhetően a szalagsebesség mindig az optimális mértékre állítható, ezzel növelve a fűrészszalag élettartamát.
Jól leolvasható szögskála és gyorsszorító satuval felszerelt típus a gyorsabb munkavégzés érdekében. Szögvágáshoz a satu egyszerűen átcsúsztatható a munkaasztal másik oldalára.
BRP-fűrészszalag felügyelet funkció: Előre beállítható a vágás közben szabályozott előtolás mértéke a vágott anyag profiljának és ellenállásának megfelelően.
Fűrészszalagvezetés állítható keményfém lapokkal és precíziós vezető görgőkkel felszerelve.
Hidraulikus rövidlöketű satu gyorsbefogó berendezéssel a különféle méretű anyagokhoz való gyors átállásra.
Fűrészszalagot tisztító forgácskefe a gép tisztán tartásához és a gép, valamint a fűrészszalag élettartamának megóvásához. Forgácsgyűjtő tálca.

https://www.femgepszer.hu/metallkraft-bmbs-300-x-320-ha-dg-felautomata-szalagfureszgep

Árváltozás joga fenntartva!

Szállítás, átvétel

A hirdető nem szeretné megjelentetni a személyes átvétel helyét. További részletekért egyeztess a hirdetővel!

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt