Panasonic Toughbook CF-31 Mk3 360GB SSD 8GB RAM i5 GPS 4G érintős katonai-műhelylaptop nagyonszép

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Eladó egy nagyon ritkaPanasonic Toughbook CF-31 MK3 (mark3=3.kiadás) katonai laptop a képeken is látható szép, megkímélt állapotban. A CF-31 a panasonic ultra ellenálló családjának zázlóshajója, ez pedig egyik legerősebb példány ami létezik belőle. A gyártó legdurvább igénybevételeknek kitehető szériája! IP65 por és vízállóság, ütésálló, nagyon durván masszív vázszerkezet, zsanérok, minden a szélsőséges körülményekre méretezve. Simán kibírja, ha egy gépjármű áthajt rajta, vagy leejtik az emeletről...
Hardverben a toppon van , a felhasználási jelleget teljes mértékben kielégítő hardver: intel i5 3320M processzor, 8GB DDR3 memória, villámgyors 360GB SSD, brutál erős fényerejű CircuLumin kijelző,erős aksi, soros port, GPS, 4G modem, világító billentyűzet, brutál aksi és ezen már 3.0 USB is van. A gép újkori ára kb 1.500.000HUF, ilyet, ennyiért kb képtelenség találni. A gép sebessége úgy gondolom bármire elég, amire egy ilyen jellegű eszközt használni lehet. Szinte az összes extra benne van, amit lehetett hozzá igényelni!

Adatok:
Core i5 3320M 2x2.6(@3.3)GHZ 3MB víz és porálló aktív hűtéssel!! Nagyságrendekkel gyorsabb elődeinél, és az előző generációs i5-ös modelleket is lealázza.
13.3" 1024x768 érintőkijelző brutál jó fényerővel, szabadban is használható CircuLumin technológiával!!! Ujjal, akár kesztyűben is vezérelhető.
8GB DDR3 nagy sebességű memória
360GB SSD!!! az eredeti ütésálló fűtött házban. A rendszer villámgyors és az eleve rázkódásra érzéketlen meghajtó ebben a házban kb elpusztíthatatlan.
gyári Panasonic akku 6-12 óra üzemidőve(felhasználástól függően)l!!!

3XUSB 2.0
1xUSB 3.0
SOROS PORT!!
HDMI

-WIFI
-Bluetooth
-4G modem GPS-szel
-önálló GPS modul is beépítve


Mindegyik átlagosnál erősebb antennával megáldva.
Világító billentyűzet!

Eredeti Panasonic nagy teljesítményű töltő


A gép egy minőségi, időtálló darab, mérsékelt(az eredetihez képest nagyon nyomott)áron kínálom eladásra ezt a kb fullextrás példányt. Nem található másik belőle a magyar piacokon, még csak hasonló sem. Komoly érdeklődők jelentkezését várom.
Megtekintés: BP III. ker vagy Fejér megye, Martonvásár. Személyesen természetesen kipróbálható, tesztelhető.

Szállítás, átvétel

Előre utalás, vagy utánvét a postaköltség előre utalásával.