Legerősebb Panasonic Toughbook CF-19 MK7 fullos műhelylaptop i5-3340M 8GB DDR3 SSD 3G GPS 10h akku

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Eladó egy fullos kiszerelésű nagyon megkímélt álapotú (az összes képen EZ látható) állapotú Panasonic Toughbook CF-19 MK7 katonai laptop. A képek most készültek az eladó termékről. A gyártó legdurvább igénybevételeknek kitehető szériája, és abból a létező legerősebb (mk8-ban kicsit gyengébb a proci), és legtöbb extrával felszeret modell!!! IP65 por és vízállóság, zárható csatlakozófedelek, ütésálló, nagyon durván masszív vázszerkezet, zsanérok, minden a szélsőséges körülményekre méretezve. Simán kibírja, ha egy gépjármű áthajt rajta, vagy leejtik az emeletről...
Hardverben legfullosabb CF-19: intel i5 3340M processzor, 8GB DDR3 memória, villámgyors 240GB-os SSD, brutál erős fényerejű CircuLumin kijelző,10 órás újszerű aksi, soros port, világító billentyűzet, 4G modem, külön GPS egység, világító billentyűzet, kamera . Minden ami kell. A gép újkori ára kb 1.650.000HUF, ilyet, ennyiért kb képtelenség találni. A gép sebessége úgy gondolom bármire elég, amire egy ilyen jellegű eszközt használni lehet.

Adatok:
Core i5 3340M 2x2.7(@3.4)GHZ 3MB passzív hűtéssel!! Nagyságrendekkel gyorsabb Core2 elődeinél, és gyorsabb az össze CF-19-nél!!
10.1" 1024x768 forgatható, tabletként visszahajtható érintőkijelző brutál jó fényerővel, szabadban is használható CircuLumin technológiával!!! Ujjal, akár kesztyűben is vezérelhető
8GB DDR3 nagy sebességű memória
240GB SSD az eredeti ütésálló fűtött házban. A rendszer villámgyors és az eleve rázkódásra érzéketlen meghajtó ebben a házban kb elpusztíthatatlan.
Újszerű 6 cellás gyári Panasonic 61WH akku 6-12 óra üzemidővel!!!
Töltő

USB 2.0
USB 3.0
SOROS PORT!!
Környezeti fényérzékelő(ez csak az MK6-ban van)

-WIFI
-Bluetooth
-4G modem beépített SIM kártya foglalattal(és GPS vevő is egyben)
-emellett külön antennával ellátott GPS vevő
-extra felszerelés az alján található kamera ütős LED megvilágítással


A gép egy minőségi, időtálló darab, mérsékelt(az eredetihez képest töredék)áron kínálom eladásra. Nem található és szerintem soha nem is volt belőle másik a magyar piacokon. Szerintem érdemes lecsapni rá, mert kicsi az esélye, hogy felbukkan hasonló. Komoly érdeklődők jelentkezését várom.
Megtekintés: BP III. ker vagy Fejér megye, Martonvásár. Személyesen természetesen kipróbálható, tesztelhető.

Szállítás, átvétel

Előre utalás, vagy utánvét a postaköltség előre utalásával.