Csodakazán, L3038 + Légfűtéses kazán

Törölt hirdetés

Sajnos a keresett hirdetés már lejárt vagy a hirdető törölte a rendszerünkből.

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Csodakazán, L3038 + légfűtéses kazán
Csodakazán (fáradt olaj tüzelésű kályha) 60 literes új tartállyal vastag lemez kéménnyel megmaradt olajjal hordókkal eladó , kihasználatlanság miatt!
Két éve vásárolt egy évet használt (tartály be sem lett kötve)
Ára: 200.000 fix Forint
Érdekődni a 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣6️⃣2️⃣6️⃣8️⃣5️⃣8️⃣2️⃣ számon lehet! A kazán Budapesten a 10. Kerületben található!
Az L3038+ típusú fűtőberendezés egy olaj elgázosító impulzus kazán, mely egy gázlengésen alapuló önfenntartó rezgő rendszer. A pontos méretezésnek köszönhetően működés közben az alkatrészkapcsolatokban olyan hőegyensúly áll be, ahol az olajtükör felületét elgázosítva, az üzemanyag gőzöket olyan gázdinamikára késztetjük, hogy azt ellátva a szükséges mennyiségű primer, szekunder és tercier levegővel úgy égetjük el, hogy a károsanyag kibocsátást határértékeken belül tartjuk. Mindezt úgy, hogy a berendezés működése önfenntartó módon, külső energia-bevitel és perifériák nélkül képes a működésre.
Összefoglalva: külső energiaforrás (elektromos áram) és perifériák (kiszolgáló segédberendezések, úgymint előmelegítés, plusz levegő vagy nyomás porlasztás, ventilláció, plusz szekunder levegő, tápszivattyú, szűrő….stb) nélkül képes füstmentesen elégetni bármilyen szűretlen nehéz olajat, legyen szó fáradt olajról, használt sütőolajról, ásványi, szintetikus, félszintetikus, növényi-olaj vagy azok keverékéről.
Mivel nem fúvókákon keresztül juttatjuk az üzemanyagot nyomás vagy levegőporlasztással az égéstérbe, hanem a felületét gázosítjuk el, így a meghibásodási lehetőséget egyszerűen kizárjuk.
Technikai paraméterek:
L3038+
Befoglaló méret: 300x1080x590mm
Súly: ~ 75kg
Átlag fogyasztás:~ 2-6L/h
Teljesítmény: 75-80Kw
Temperálható légmennyiség:~ 1000-1200m3
Füstcsonk átmérő: 180(178)mm
Kéményigény: magasság: 4-8m
Átmérő: vagy hattéglás, vagy 250mm átmérőjű acél, esetleg alumínium szerelt csőkémény.
Szigetelni nem szükséges.