Verke Festékszóró pisztoly festék szóró pisztoly szórópisztoly HVLP 2000al 0,8mm 125ml V81299

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A Verke kiváló minőségű HVLP kisnyomású szórópisztolyait professzionális tervezés és nagy pontosság jellemez. A kiváló permetezés, a munkahelyi sebesség, az ergonómia és a legmagasabb kivitelezés a legfontosabb előnyük. Különböző típusú tevékenységekben és területeken történő felhasználásra szánják őket. Kiváló minőségű rozsdamentes acél fúvóka és tű, valamint három beállítás lehetősége biztosítja a munka teljes ellenőrzését. A Verke pisztolyokat ergonomikus és könnyű fogantyú jellemzi, amely hosszú és kényelmes munkát tesz lehetővé. MŰSZAKI ADATOK: fúvóka - 0,8 mm-es tartálytérfogat - 125 ml levegőfogyasztás - 55-100 l / perc üzemi nyomás - 2-3,5 bar csatlakozás - 1/4 "-os felső alumíniumtartály ideális a befejező és a tapintási munkákhoz, kis kompresszorokkal is képes működni.

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a szállításiköltség.