Hecht 962 Benzines láncfűrész benzinmotoros láncfűrész 62cm3 50cm Oregon lánc

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A HECHT 962 félprofi benzinmotoros láncfűrész, 62 cm3, 4 HP (3 kW) teljesítményű motorral. A motor dekompressziós szeleppel, minőségi WALBRO karburátorral és primerrel (üzemanyagot fecskendezve a karburátorba könnyíti az indítást) van felszerelve. A gép adataiból is kitűnik, hogy rendszeresen használható faaprításra, gallyazásra és nagyobb mennyiségű tűzifa összekészítésére. Használható kisebb fák kivágására is. Az olyan biztonsági elemek, mint a láncfék, vagy a fa megtámasztására szolgáló fogazott támaszték természetesen szintén a fűrész felszereltségéhez tartoznak. Ezen kívül rendelkezik automata olajszivattyúval. A láncvezetőre adagolt olaj mennyisége szabályozható. A HECHT 962silentblokkal csillapítja a fogantyún a rezgést. Az erős és biztos fogást a gumival bevont fém fogantyú biztosítja. A láncfűrészt amerikai OREGON lánccal (méretei 3/8”, 1,53mm) és láncvezetővel adjuk, aminek hossza 45 cm. A fűrész súlya a lánc és láncvezető nélkül 6,3 kg. Jellemzői: -Egyszerű működtetés -2 ütemű benzinmotoros nagy láncfűrészgép -Könnyen indítható -Megbízható -Nagy teljesítményű -Automatikus olajszivattyú -Oregon lappal és lánccal szerelt -Walbro karburátorral -Dekompresszor szeleppel -Hatékony láncfék Műszaki paraméterei: Teljesítmény: 3 kW Lökettérfogat: 62 cm3 Láncvezető hossza: 50 cm Vágás hossz: 45 cm Lánc osztás: 3/8 (72 szem) Súlya: 8,5 kg

További információk

Szállítás, átvétel

A hagashop.hu internetes áruházunkban megrendelt termékeket az Expressone futárszolgálat által juttatjuk el vásárlóinkhoz, a megrendeléskor megadott címre.
70 000 Ft rendelési összérték esetén a szállítás díjmentes!

Több termék rendelése esetén egybe tudjuk csomagolni a termékeket, így a szállítási költséget csak egyszer kell fizetni.
Nagy mennyiségű, értékű rendelés esetén személyes megbeszélés tárgyát képezi a postaköltség.