Macon Winch 10t elektromos csörlő 10 ÉV garancia

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Macon Winch Truck 22000 ( 10,000kg) elektromos csörlő.
Most egy 50,000ft értékű ajándékcsomaggal: 1db – vezeték nélküli távirányító, 1db – 6,5t sekli, 1db – ipari áramtalanító kapcsoló, 1db – 10t fordítócsiga

10 ÉV kiterjesztett garancia!
Európai CE minőségbizonylat, a csörlő a forgalmi engedélybe beírható!

24 órán belüli kiszállítás az ország bármely településére!

Vonóereje: 22000lbs / 10,000kg
Motor: 9,0 LE
Áttétel: 548:1
Relé: 500A
Drótkötél: 13mm / 26m
Súlya drótkötéllel: 71kg
Mérete (mm): 642x215x290
Felfogatási méret(mm): 254x114,3 / 254x165,1

A doboz tartalma: a csörlő drótkötéllel,relédoboz, kötélvezető görgős ablak, biztonsági zárral ellátott horog, zsinóros távirányító, kábelek, csavarok, használati útmutató, garancia jegy + az ajándékcsomag!

Csörlőválasztási tanács:
Elektromos csörlő választásánál (legyen az autómentő vagy terepjáró) különös figyelmet fordítson a vonóerőre! A vontatandó jármű súlyának a duplájára van szükség! Egy 1,500-1,600 kg tömegű jármű vontatásához mégis legalább egy 5,400 - 6,000kg vonóerejű csörlőre van szükség! Sokan kérdezik miért?!
Alapjában, hogy felhúzzunk 1,500kg guruló tömeget egy rámpán (vagy emelkedőn) egy 3-3,5 tonna vonóerőre van szükség. A csörlőkön minden gyártó a maximális vonóerőt tünteti fel, ami röviden annyit jelent, hogy amikor első körben megy fel a kötél a dobra, akkor tudja a max. vonóerőt. például az 5,5 tonnás csörlőnél első körben 5,443 kg a vonóerő, míg az utolsó körben már csak 2,786 kg. (ez minden gyártóra igaz ). Gyakran csak a 3. és 4. köröket használjuk, és bár ezek az adatok fel vannak tüntetve a csörlőn, de mégis sokan nem tudnak róla és nagy a csodálkozás, amikor egy 5,5 tonnás csörlő csak nyöszörögve húz ki egy 2,300 kg-os autót a sárból. Segítségül itt egy alábbi táblázat, ami alapján könnyebb csörlőt választani:
Az választ jól, aki a vontatandó gépjárműnek a súlyához a "4" körös vonóerőt viszonyítja! (ha marad "tartalék" az jó = plusz erő)

..és még néhány nagyon Fontos Tanács mielőtt választana:
1.The BEST Price
Ne a legalacsonyabb ár legyen a legfőbb szempont, hanem a minőség!
Ne 10-20 eft legyen a döntő, elvégre ha autómentős vagy, akkor ebből élsz (a mentőd sem IFA), ha meg terepjárós, akkor tudod, hogy a gumi és a csörlő nem lehet gagyi!
Egy jó minőségű csörlő minimálisan kerül többe a silánynál és már 1-2 autó mentésénél visszajön az árkülönbözet! Viszont a gyenge minőségű csörlőd pont akkor mondja fel a szolgálatot amikor autópályán húznád fel a szállítandó autót, és nézed, hogyan viszi el más a melót.
Vagy ha terepjárós vagy, akkor ne kelljen több kilométert gyalogolnod traktor után, mert hiába van csörlőd, de pont akkor adja meg magát benne valami, amikor szükség lenne rá! A traktoros el is viszi a vásárláskor megspórolt összeg háromszorosát.
(forgalmaztunk más márkát is.Nem kellemes a folyamatos problémákat hallani az ügyfelektől, ezért maradtunk a megbízható márkánál )

2.Warranty
A garancia: ne csak a garancia idejét nézd! Kiterjesztett garanciánk 10 ÉV! A garancia minden évében egyszeri díjmentes karbantartást is adunk hozzá!
Mi a gyártótól kapjuk a garanciát, de neked mi adjuk. Ha esetleg problémád lenne, akkor sem kell Lengyelországban, Németországban, Kínában meg ki tudja még hol keresni a gyártót. Ahol vásároltál, ott érvényesíted a garanciát is! Minden alkatrésszel rendelkezünk az utolsó csavarig, nincs olyan, hogy várni kell!

3.TIME Is Money
Az idő pénz: ha napokat kell várnod, amíg megérkezik a csörlőd, addig lemondhatod a mentéseket és szállításokat, lemondhatod a hétvégi off road kalandot.
Ha tőlünk vásárolsz, ezt elkerülöd! Az ország egész területére 24 óra alatt odaér a csörlőnk! Sőt! Ha mégis garanciális javításra lenne szükség, akkor 24 órán belül egy csere csörlőt kapsz, hogy addig se kelljen nélkülöznöd!

Magyarország 5 pontján van szerződött beszerelő műhelyünk ahol szakszerűen beszerelik a csörlőt.

Szállítás, átvétel

A hirdető nem szeretné megjelentetni a személyes átvétel helyét. További részletekért egyeztess a hirdetővel!

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt

A hirdető nem adott meg postázással kapcsolatos információt