MACON Winch 13000 elektromos csörlő 10 ÉV garancia

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Macon Winch 13000 Master elektromos csörlő 10 ÉV GARANCIÁVAL

Most a csörlőhöz egy 25.000 HUF értékű ajándékcsomagot is adunk amely tartalma: 1 db vezeték nélküli távirányító, 1 db áramtalanító kapcsoló, és 1 db takaró ponyva.

Vonóerő: 13000lbs / 5,897kg
Motor: 6,8 LE Wound Seria
Fékrendszer: hermetikusan zárt, erősített automata fék!!!
Bolygómű: 3 fokozatú
Áttétel: 216:1
Relé: 1db 500A
Mérete: 550 x 160 x 260
Drótkötél: 9,5mm x 13mA Macon Winch termékek Európai CE minőségbizonylattal rendelkeznek, a csörlő a forgalmi engedélybe beírható!

Van olcsóbb csörlő is a piacon - igen,tudjuk. Mi nem a legalacsonyabb árat, hanem minőséget nyújtunk!
A csörlő nem divat termék, hanem egy szerszám, amiből mindenki jó minőségű, megbízható és strapabíró szerkezetet szeretne! A Macon Winch csörlő első ránézésre hasonló, mint a többi csörlő, de a szakavatott szemek látják a különbségeket:

1.SÚLY - köztudott, hogy minden 3,5t össztömeg alatti autómentő súlyproblémával küzd. Az offroad autók számára sem kedvező, ha nagy súly van az autó orrában. Ezek miatt a Macon Winch speciális fémszerkezetének és a puha drótkötélnek köszönhetően kedvező súllyal rendelkezik. 26m drótkötéllel 36kg, kevlár kötéllel szerelve mindössze 26kg!

2. MOTOR - erős, hermetikus védelemmel ellátott motor.

3. FÉK - erősített, zárt fékrendszer, ami jobban ellenáll a melegedésnek.

4. VEZÉRLÉS - a vezérlés doboza a csörlő motor tetején kapott helyett. Így többé nem kell a vezérlés felszerelésével bíbelődni, nem kell a dob tetejére ( ahol folyamatosan beleér a kötél ) vagy más helyre szerelned, nincsenek felesleges kábelek. A dobozban nem 2db régi típusú relé, hanem 1db 500A contactor van IP68-as vízvédelemmel.

5. TÁVIRÁNYÍTÓ - a vezetékes távirányító nem a megszokott műanyag joystick, hanem egy teljesen gumiborítású távirányító, ami meg azt is túléli, ha átmegy rajta a kerék.

6.VEZETÉK NÉLKÜLIi TÁVIRÁNYÍTÓ - a vezeték nélküli távirányító is új fejlesztésű. Aki használja a régit, azt már tudja mennyi bosszúságot tud okozni a gyenge elem és a sérülékeny ház. A Macon Winch csörlőkhöz egy új távirányítót adunk. Előnyei a konkurensek távirányítóihoz képest:
Nagyobb méret így kesztyűben könnyebb kezelni és egy erősebb jeladó is belefért. A gumi tok védi a sérülésektől. 9V elem semmiségnek tűnhet, de ez nem merül le olyan gyakran, mint a 12V lapos gombelem.

7. DRÓTKÖTÉL - puha drótkötél! Az alsó árkategóriás csörlőket olcsó drótkötéllel szerelik, ami nagyon kemény! Nehéz vele dolgozni és a csörlőre tekeredve is folyamatosan össze gubancolódik, megtörik. A Macon Winch csörlőn puha kötél van, ami sokkal könnyebbé teszi a munkát és a csörlőben sem tesz kárt.

8. GÖRGŐS KÖTÉLVEZETŐ - a görgős kötélvezető ablakot csavarok fogják össze. Így deformáció esetén sem kell attól félni, hogy szétesik, mint az olcsóbb biztosító gyűrűs változat.

9.SZABADONFUTÓ - a Macon Winch Systems minden 4x4 és Truck csörlőjén fixen záró/nyitó szabadonfutót alkalmaz. Ez a megoldás nem „tologatja” a szabadonfutó fogaskerekét, hanem annak a külsejét reteszeli. Így elkerülhető a „félig zárás”.A Macon Winch csörlők szabadonfutója vagy nyitva, vagy zárva van. Nincs köztes lehetőség.

10.GARANCIA - minden Macon Winch csörlőre 10 év garanciát vállalunk és a garancia ideje alatt évi egy ingyenes karbantartást nyújtunk!

11.CSERECSÖRLŐ - a karbantartás (vagy garanciális javítás) idejére díjmentesen csere csörlőt tudunk biztosítani.

12.HŰSÉGPROGRAM - a garancia lejárta után új csörlő vásárlása esetén a régit kedvező áron beszámítjuk.

13. KISZOLGÁLÁS - ha csörlőt szeretnél vásárolni, akkor arra általában egyből szükséged van. Tőlünk megrendeled és 24 órán belül bárhol ott van az ország területén belül.

14. Magyarország 5 pontján van szerződött beszerelő műhelyünk ahol szakszerűen beszerelik a csörlőt.

Válaszd a Macon Winch Systems termékeket és többé nem lesz gondod a csörlőkkel!
Bővebb információt, tanácsot a 06-70-580-7788 telefonszámon kérhetsz.

Szállítás, átvétel

A hirdető nem szeretné megjelentetni a személyes átvétel helyét. További részletekért egyeztess a hirdetővel!

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt

A hirdető nem adott meg postázással kapcsolatos információt