Macon Winch Truck 14000 elektromos csörlő 10 ÉV garancia

Hirdetés küldése Facebook Google+

Adatok

  • Hirdetés típusa: Kínál

Leírás

Most a TRUCK 14000 csörlőhöz egy 100,000 ft értékű ajándékcsomag!
A Macon TRUCK széria profi, ipari minőségű csörlő! Mindennapos használatra lett kifejlesztve, legyen az autómentés, vagy terepjárók, munkagépek kiszabadítása.

Akciónk keretében minden Macon Winch Truck 14000 csörlőhöz egy 100,000ft-os ajándékcsomagot adunk.
Az ajándékcsomag tartalma: 1db távirányító, 1 db sekli, 1 db áramtalanító kapcsoló, 1 db neoprén takaró ponyva , 1 pár homoktrepni

Ne csak a garancia idejét nézd! Kiterjesztett garanciánk 10 ÉV! A garancia minden évében egyszeri díjmentes karbantartást is adunk hozzá!
Mi a gyártótól kapjuk a garanciát, de neked mi adjuk. Ha esetleg problémád lenne, akkor sem kell Lengyelországban, Németországban, Kínában meg ki tudja még hol keresni a gyártót. Ahol vásároltál, ott érvényesíted a garanciát is! Minden alkatrésszel rendelkezünk az utolsó csavarig, nincs olyan, hogy várni kell!

Vonóerő: 14000lbs / 6,400 kg
Motor: 7,3 LE Wound Seria
Fékrendszer: mechanikusan záró erősített automata
Bolygómű: 3 fokozatú
Áttétel: 196 :1
Relé: 1db 500A
Drótkötél: 9,6mm x 26m
Mérete: 568 x 160 x 260 mm
Súlya: 42 kg

Erősebb motor és bolygómű! Teljesen új fejlesztésű fékrendszer! A mágneskapcsolóban a réz alkatrészeket ezüst kontaktok váltották fel, amely jobban ellenáll az oxidációnak és jobban bírja a melegedést! Minden csörlő egyedi azonosítóval van ellátva. A Macon termékek Európai CE minőségbizonylattal rendelkeznek, a csörlő a forgalmi engedélybe beírható!

24 órán belüli házhoz szállítás!Van olcsóbb csörlő is a piacon - igen,tudjuk. Mi nem a legalacsonyabb árat, hanem minőséget nyújtunk!
A csörlő nem divat termék, hanem egy szerszám, amiből mindenki jó minőségű, megbízható és strapabíró szerkezetet szeretne! A Macon csörlő első ránézésre hasonló, mint a többi csörlő, de a szakavatott szemek látják a különbségeket:

1. Motor - erős, hermetikus védelemmel ellátott motor.

2. Sebesség - áttételének köszönhetően sokkal gyorsabb, mint a konkurensek termékei. Az idő számít! Mentésnél és versenyen is.

3. FÉK erősített, új fejlesztésű fékrendszer. Ellenáll a melegedésnek és nem "csörömpöl", mint a görgős vagy a betétes fékrendszer!

4. Vezérlés - a vezérlés doboza a csörlő motor tetején kapott helyett. Így többé nem kell a vezérlés felszerelésével bíbelődni, nem kell a dob tetejére ( ahol folyamatosan beleér a kötél ) vagy más helyre szerelned, nincsenek felesleges kábelek. A dobozban nem 2db régi típusú relé, hanem 1db 500A relé van IP68-as vízvédelemmel. A megszokott réz kontaktok helyett megbízhatóbb ezüst kontaktok vannak a relében.


5. Drótkötél - puha drótkötél! Az alsó árkategóriás csörlőket olcsó drótkötéllel szerelik, ami nagyon kemény! Nehéz vele dolgozni és a csörlőre tekeredve is folyamatosan össze gubancolódik, megtörik. A Macon csörlőn puha kötél van, ami sokkal könnyebbé teszi a munkát és a csörlőben sem tesz kárt.

6.Garancia - minden Macon Winch Systems csörlőre 10 ÉV garanciát vállalunk és a garancia ideje alatt egy ingyenes karbantartást nyújtunk!

7.Cserecsörlő - A karbantartás idejére díjmentesen csere csörlőt tudunk biztosítani.

8.Hűségprogram - A garancia lejárta után új csörlő vásárlása esetén a régit kedvező áron beszámítjuk.

9. Kiszolgálás - ha csörlőt szeretnél vásárolni, akkor arra általában egyből szükséged van. Tőlünk megrendeled és 24 órán belül díjmentesen bárhol ott van az ország területén belül.

10. Igény esetén szakszerűen beszereljük a csörlőt.

Válaszd a Macon Winch Systems termékeket és többé nem lesz gondod a csörlőkkel!
Bővebb információt, tanácsot a 06-70-580-7788 telefonszámon kérhetsz.

Szállítás, átvétel

A hirdető nem szeretné megjelentetni a személyes átvétel helyét. További részletekért egyeztess a hirdetővel!

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt

A hirdető nem adott meg postázással kapcsolatos információt