Einhell GC-PC 1435 I TC láncfűrész

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

A GC-PC 1435 I TC benzines láncfűrész könnyen kezelhető és nagy teljesítményű készülék, amely tűzifa felvágásánál, fairtásnál, valamint favágásnál és gallyazásnál is megbízható segítőtársnak bizonyul. A kiváló minőségű OREGON vágókard és lánc szép vágásképet, illetve egyenletes teljesítményt biztosít. A szivató és az üzemanyag-szivattyú segítségével a motor könnyen beindítható.

A lánc megfeszítéséhez és cseréjéhez nem lesz szüksége külön szerszámra. A GC-PC 1435 I TC tervezésekor különös gond fektettek a biztonságra. Ha megnyomja a kézvédelmet, akkor a láncfék a másodperc töredéke alatt leállítja a láncot. A láncfogó gondoskodik a biztonságról abban az esetben, ha a lánc leugrana. Fák döntésekor és feldarabolásakor a nagy és erős karmos ütköző gondoskodik a biztos láncvezetésről, és ez szolgál forgáspontként a fekvő törzsek felvágásához is.

A láncot centrifugális tengelykapcsolóval választhatja le a motorról. A mindkét oldalon csapágyazott forgattyús tengelynek köszönhetően a motor rezgésszintje kimondottan alacsony. A rezgéscsillapító rendszer biztosítja a kényelmes munkavégzést még akkor is, ha huzamosabb ideig kell dolgozni a láncfűrésszel. A fűrészlap és a lánc kenése automatikusan történik. A gyári csomagolásban talál egy keverőedényt és egy kardvédő burkolatot.







































Motortwo-stroke, air cooled
Hengerűrtartalom41 cm³
Teljesítmény1.4 kW
Max. fordulatszám11000 min^-1
Üzemanyagtartály űrtartalma260 mL
Olajtartály űrtartalma210 mL
Kardhosszúság350 mm
Vágáshosszúság33.5 cm
Vágási sebesség21.0 m/s


További információk a weboldalunkon

Szállítás, átvétel

  • Debrecen, 4028 Debrecen, Korponay utca 15/1., Hajdú-Bihar megye | Útvonal


  • Eger, Sas út 94., Heves megye | Útvonal


  • Szeged, Algyői út 53/B., Csongrád megye | Útvonal

Szállítási költséget megrendeléskor a rendszer automatikusan számolja, ill. külön táblázatban megtekinthető a webáruházban.

GLS, Express One