Bosch GLL 3-80 vonallézer 0601063S00

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

3 sík lézer piros, papírdobozos, elemmel

Bosch GLL 3-80 vonallézer 0601063S00

A Bosch GLL 3-80 vonallézer segítségével számos kültéri vagy beltéri mérést nagyon egyszerűen elvégezhet. Használható szintbe hozáshoz, szárazépítészeti falak építésénél vagy álmennyezetek kialakításánál. De beltéren is jó hasznát veszi padló-, és falicsempék esetén, vagy szekrények, polcok beépítésénél. Egyszóval számos területen képes megkönnyíteni a munkáját.

A hatósugara vevő nélkül 30 méter, de vevő használatával körülbelül 120 méter. ? 0,2 mm/m pontosággal dolgozik, önszintezésre is képes, melynek tartománya ? 4°. Szintezései ideje 4 másodperc. Négy óra az üzemideje 3 vonalas üzemmódban.

A vonallézerek már önmagukban is nagyon sok előnnyel járnak a tulajdonosának, de a Bosch GLL 3-80 a vonallézerek közül is kiemelkedő. 3 teljes síkot képes mutatni külön-külön vagy egyszerre, aminek köszönhetően egyetlen eszközzel végezhetünk vízszintes és függőleges méréseket is. De a nagyteljesítményű diódák is hozzájárulnak a kényelmes használathoz hiszen, így jól láthatóak a szintező vonalak. Aki használt már gyengébb minőségű terméket az tudja, hogy ez mennyi kellemetlenséget képes okozni. Az ingareteszelésnek köszönhetően pedig egyszerűen szállítható.

A Bosch GLL 3-80 vonallézer nem csak praktikus és pontos, de roppant strapabíró is.

Az építőipari mérőműszerek világában is arra törekszenek a legnagyobb gyártók, hogy olyan eszközöket hozzanak létre, amik hosszú éveken keresztül jól használhatóak lesznek a tulajdonosaiknak. Burkolat-kialakításuknak köszönhetően por- és fröccsenő víz elleni védelme IP54-es. Ennek az eszköznek az üzemi hőmérséklete -10°C...+40°C között van, a tárolási pedig -20°C...+70°C között.

Ez az eszköz számos területen jól alkalmazható az építőiparban, de ennek ellenére mégis kompakt méretű. Mindössze 0.82 kg-os súlyának köszönhetően könnyen szállítható és a használata sem igényel különösebb előképzettséget. Vannak olyan nagyobb vízmértékek, amiknek a tömege több, mint ezé az eszközé.

Minden ügyfelünknek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy közelebbről is megismerhesse a termékeinket, ezért az üzletünkben mindenkit nagyon szívesen várunk. Itt minden kérdésére örömmel válaszolunk, és akár ki is próbálhatja a terméket.

Működési tartomány(?): 30m (vevővel nélkül) | >80m (vevővel)
Önszintezési tartomány: ?4°
Szintezési idő: <4s
Por és fröccsenő víz elleni védelem: IP54
Állványmenet: 1/4 " / 5/8"
Hálózati egység: 4 x 1.5 V LR6 (AA)
Üzemi hőmérséklet: -10°C...+40°C
Tárolási hőmérséklet: -20°C...+70°C
Lézerdióda: 2 Osztály (630-650 nm, <10mW)
Pontosság: ?0.2 mm/m
RM 3 kompatibilitás: Nem


További információk

Szállítás, átvétel

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt