YATO Munkavédelmi cipő 42 S3 PUEBLE

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termékleírás: Munkacipő PUEBLE S3 - felső, teljes szemcsés bőrből készült, vízálló - bokáig ér - poliuretán talp, olajálló, elektrosztatikus, csúszásmentes, ütéscsillapítás a sarok alatt - a szúrás ellen védő talpbetét megóvja a talptól az éles, a talajtól legfeljebb 1100 N erő ellenében - - acél toe sapka, amely ellenáll a 200 J-os energiának és 15 kN-os erőnek - az S3 védelmi kategória megfelel az EN20345 követelményeinek A láb megóvása a mechanikai vagy kémiai károsodástól és a hideg vagy nedvesség valamint a hő hatásától. Higiéniai okokból munkavédelmi cipőt nem áll módunkban visszavenni vagy cserélni! Kategória: S3 Védelmi kategória: S3 Súly [gr]: 1450 Mechanikai szilárdság: 200 Joule Anyag: velúr-szövet Méret: 42 Szín: szürke
[YT-80586]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6, Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.
Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat valamint Profifutár futárszolgálat szállítja!
https://yatoszerszam.hu/shipping.php