Mobiltelefon szerelő szett

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Mobiltelefon vagy tablet sérülésmentes szétszereléséhez.

=> Használj megfelelő szerszámokat, és ne karcolgasd össze a mobilodat.
=> Speciálisan iPhone 3GS,4, 4S,5,5S készülékekhez tervezett szett, de használhatod más típusú mobilokhoz is.Ha korábban már voltak rossz tapasztalataid a mobilod szét szerelésével, mint az összekarcolt tok, a lepattanó vagy letörő illesztések a roncsolásos felnyitás eltűnhetetlen nyomai...akkor most itt a lehetőség beszerezni egy olyan szettet, amit pontosan a mobilok javításához találtak ki.

Használatával sérülésmentesen tudod szét szedni a mobilodat például, ha úgy döntöttél te magadnak cseréled ki a sérült kijelzőt, és nem fizetsz érte a szerviznek.

Ezt ugyan tudnod kell, de azért álljon itt egy figyelmeztetés: ha garanciális a mobilod ne szedd szét, mert elveszted a garanciát.

A szett tartalma:
1 db Duplafejű feszítővas (Heavy Duty Spudger Pry Bar). 1 db Tapadókorong a kijelző eltávolítására. 1 db Csipesz.1 db Csillag/Torx csavarhúzó.1 db SIM kártya tálca kinyitó tű .1 db Fekete T5 csavarhúzó.1 db Fekete T6 csavarhúzó.1 db 1.2 Phillips csavarhúzó.1 db 1.5 Phillips csavarhúzó.2 db 2.0 Phillips csavarhúzó.2 db Kék háromszög alakú eszközök.2 db Kék műanyag feszítőrúd.2 db Kaparó.1 db RagasztóTovább a boltba

Szállítás, átvétel

MPL FUTÁRSZOLGÁLAT
Az MPL futárszolgálat segítségével az ország bármelyik pontjára, és a legkisebb településekre is eljuttatjuk a csomagodat! A futárnál készpénzben, és bankkártyával is tudsz fizetni a csomagodért.

POSTAPONT
Ezzel a szállítási móddal a csomag kiszállítását kérheted MOL töltőállomásokra vagy PostaPontos COOP üzletekbe.