Milwaukee akkus ütvecsavarozó 1/2"(2x5.0Ah/18V), 1356Nm

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termékleírás: Modell szám: M18 FHIWF12-502X 1/2 Gyártói cikkszám:4933459696 Új erős fényű LED (kb 40%-al magasabb fényerő mint az előző modell) a munkaterület megvilágításához Az M18 FUEL™ nagy nyomatékú ütvecsavarozó kimagasló teljesítményt nyújt akár 1356 Nm max. nyomaték rögzítéshez és akár 1898 Nm dugókulcsra ható nyomaték Kategóriájának egyik legkisebb gépe csak 213mm hosszú Max. anyacsavarméret M33 A Milwaukee® POWERSTATE ™ kefe nélküli motor nagyobb hatékonyságot, hosszabb ideig tart és maximális teljesítményt nyújt A REDLINK PLUS ™ intelligencia rendszer fejlett digitális túlterhelésvédelmet biztosít a szerszám és az akkumulátor számára, és egyedülálló módon növeli a szerszám teljesítményét terhelés alatt Teljesen fém megfordítható övcsat - gyors és könnyű szerszám tárolás Rugalmas akkumulátor rendszerrel - Milwaukee® M18™ akkumulátorokkal működik Robosztus aluöntvény hajtóműház 3 fokozatú nyomaték beállítás:a Milwaukee® DRIVE CONTROL™ lehetővé teszi a felhasználó számára a különböző fordulatszámok közötti váltást és a nyomaték állítást a mégtöbb sokoldalú alkalmazásért fokozat a maximális nyomaték (130Nm) fokozat maximális nyomaték leadás (400Nm) fokozat maximális nyomaték leadás (1356Nm) Gummirozott markolatrész Oldalcsipesz Kiváló balansz 1/2" külső négyszög befogás Dugókulcs rögzítés biztosítógyűrűvel Garancia: 1+2 év
[FHIWF12502X]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6., Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal


Futárszolgálattal való házhoz szállítás,
Postán maradó és MOL Postapontra történő

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye, hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.

Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, valamint a Profifutár futárszolgálat szállítja!