Powermat 180 L-es 2 hengeres 8 Bar-os olajos kompresszor, 920L/p,380V

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termékleírás: A 180 literes POWERMAT PM-KO-180-400V-PRO kompresszor háromfázisú 4 kilowatt / 5,5 lóerős motorral rendelkezik. A kompresszor a rendszerben 8 bar nyomást és 600 l / perc effektív kapacitást biztosít a tartályban. A kompresszor tartálya belülről és kívül horganyzott. A henger leeresztő szeleppel van felszerelve a felhalmozódott víz elvezetésére, amely védi azt a korrózió ellen. A készüléket lakkozáshoz, fúváshoz, pumpáláshoz, csiszoláshoz, tisztításhoz és hasonló célokra szánják. Műszaki adatok: - Hálózat: 400V / 50Hz - Motor teljesítmény : 4kW / 5,5 Lóerő - Szívó teljesítmény: 920 / perc - Nyomó teljesítmény: 600L / perc - Tartály kapacitása : 180 Liter - Maximális kimeneti nyomás : 8 bar - Súly:130 kg Garancia: 1év (terjedelmes raklap)
[PM-KO-180-400V-PRO]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6., Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal


Futárszolgálattal való házhoz szállítás,
Postán maradó és MOL Postapontra történő

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye, hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.

Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, valamint a Profifutár futárszolgálat szállítja!