Master elektromos hőlégfúvó 3Kw, 280m3/h

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termékleírás: Az elektromos hőlégfúvók messzemenően kielégítik a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok előírásait. Azonnal üzembe helyezhetőek, telepítést nem igényelnek, mobil kivitelüknek köszönhetően mindig a szükséges helyen üzemeltethetőek. Műszaki adatok: -Teljesítmény: 1,5-3 kW - Levegőmennyiség: 280 m3/h - Méretek: 300 x300x450 mm - Súly: 6,0 Kg - Termosztát tartomány: 5-35°C - Maximális áramfelvétel: 13 A - Feszültség: 230 V Termék jellemzők: - Nem fogyaszt oxigént, csendes üzemű - Szárításra a legalkalmasabb - Hőfok szabályzás 5 - 35°C közötti tartományban - Hővédelemmel ellátott motor, rozsdamentes fűtőszálak - Többfokozatú teljesítményállítás Ajánlott felhasználás: - Munkaterület fűtése, szárítása FIGYELMEZTETÉSEK! Nem szabad a fűtőberendezést kikapcsolni a kábeldugasz az aljzatból való kihúzásával. A berendezést a ventilátornak le kell hűtse. (automatikus utóhűtés) Az egyfázisú, elektromos hőlégfúvók gyári kábelét közvetlenül kell megfelelő hálózathoz csatlakoztatni, hosszabbító használata tilos A háromfázisú, elektromos hőlégfúvók üzemeltetéséhez a Master által gyártott és forgalmazott tápkábelek használatát javasoljuk. Nem gyári tápkábel használata előtt feltétlenül ellenőriztesse elektromos szakemberrel azt, hogy a tápkábel műszaki paraméterei megfelelnek-e a készülék adattábláján feltüntetett paramétereknek. A készülékek használata előtt minden esetben olvassa el a gépekhez mellékelt használati utasítást. Garancia: 1 év
[B3ECA]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6., Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal


Futárszolgálattal való házhoz szállítás,
Postán maradó és MOL Postapontra történő

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye, hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.

Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, valamint a Profifutár futárszolgálat szállítja!