Lite 3x3 méteres víztiszta rendezvénysátor

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Kapható már nettó 135.000 forinttól!

Az egyedülálló víztiszta tetőponyvával és oldalfalakkal ellátott sátraink azoknak készültek, akik több fényt szeretnének a sátrukba. Akár piacosok, kiállítók, rendezvényszervezők is nagy hasznát vehetik, de ha valakinek egyszerű fóliasátorra van szüksége, annak is tökéletes megoldás.

Természetesen minőségben nem marad el a többi ponyvánktól. Dupla vastagságú anyagot tettünk a szakadásra érzékeny területekre és a cipzár részeknél is megerősítettük az anyagot.

A feltüntetett ár nem tartalmazza az ÁFÁ-t. A kiszállítás Budapest területén ingyenes, vidéki kiszállítás esetén egyeztessen kollégánkkal.

A Canopro Lite rendezvénysátor teljes csomagként is kapható, ez esetben a pavilon csomag tartalmazza a vázat, a tetőponyvát és az oldalfalakat, de akár megveheti csak a pavilon sátorvázát és a tetőponyvát együtt.

Mindkét opció esetén jár a pavilonhoz INGYEN sátorzsák. Kerekes táska vagy szállítódoboz külön kapható -> ITT!

KATTINTSON IDE A SÁTOR INFORMÁCIÓKÉRT!



Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Budapest, 1142 Erzsébet királyné útja 57-61, Budapest | Útvonal

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra és személyes fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat az esetleges szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása előre egyeztetetteknek megfelelően történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.