Lincos Ultrahangos tisztító, 15 literes tartállyal PRO 150 40KHZ

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Az PRO 150 ultrahangos tisztító készülék fontos jellemzői A rozsdamentes acél (SUS 304) tartályok vastagsága 1 mm, ezzel biztosítják az ultrahangos tisztító készülékek hosszú élettartamát. A szigetelt tartály különösen fontos, mert megakadályozza a folyadék szivárgást és a nedvesség bejutását az elektronikába. Az ultrahangos tisztító gyártási technológiája biztosítja a tartály sima alját, javítva ezzel a kavitációt és csökkentve a tartály korrózióját. A tisztítókat ipari magas minőségű átalakítókkal szereltük fel, amelyek biztosítják az ultrahangos hatás erősségét. Az ultrahang-jeladókat független gerjesztő ultrahangos generátorral (PWM vezérlés) lehet aktiválni, amely 4200 V-os HV-tesztje és HV-szigetelési tesztje sikeres volt, így lehetővé téve a tisztító készülékek számára, hogy stabil hatásúak legyenek, és biztonságosan működjenek. A generátorokat saját gyár fejleszti és gyártja, kiváló minőségű alkatrészekből. Az ASonic ultrahangos tisztító készülékek tartályai MCH fűtőlapokkal fűthetők. Kicsi a különbség a valós vízhőmérséklet és a panel leolvasása között, amelyek ±1 °C tartományban vannak. Ultrahangos tisztító működési elve
 • Hanghullámok segítségével buborékokat képez az ultrahangos mosó a folyadékban. A keletkező buborékok a folyadékban áramolnak az ultrahangos mosó tartályában. A buborékok ütköznek a tisztítandó eszköz felületével és kis robbanást okoznak. A szennyeződés elválását a robbanásból származó felszabaduló energia okozza. Az ultrahangos mosóban a tisztítandó alkatrész nyílásain át a buborékok bejutnak belső elemeihez és ott eltávolítják a lerakódásokat. Mivel az energiahatás folyamatosan fennáll a mosás során a víz felmelegszik, a hőhatás intenzívebbé teszi a tisztítást. A káros hőhatástól az eszközt óvni kell, ha nincs beépített hűtő akkor az ultrahangos mosót visszahűtéséig le kell állítani. Az ultrahangos mosó nem károsítja az eszköz felületét, anyagát vagy szerkezetét. A mosó oldat hatásosságát lehet fokozni, ha nem árt az alkatrésznek, ezek a szerek a buborékképzést teszik intenzívebbé vagy a víz hatékonyabb beszivárgását segítik elő.
 • Használata rendkívül egyszerű. Helyezze a tisztításra váró alkatrészeket a tisztító fém kosarába. Töltse fel a tartályt vízzel, vagy tisztító koncentrátum megfelelő oldatával, hogy ellepje az alkatrészeket. Az időzítőt állítsa be a tisztítási folyamat követelményeinek, a tisztítandó alkatrészek szennyezettségének és típusának megfelelően. A tisztítási folyamat befejezése után várja meg, amíg a folyadék lehűl, majd vegye ki a kosarat a megtisztított alkatrészekkel együtt. Öblítse le az elemeket tiszta vízzel. Engedje le a szennyezett tisztító folyadékot a készülékből és puha ruhával törölje szárazra a tartályt.
Ultrahangos tisztító alkalmazási területe
 • Széleskörűen elterjedt a felhasználási területe, mivel vegyszermentes és egyes alkatrészeket nem kell megbontani. Az ultrahangos tisztító szinte minden szervetlen anyagon alkalmazható. Minden szerves és szervetlen szennyező agyagot eltávolít ami nincs kémiai kötésben a tisztítandó.
 • Ultrahangos tisztító készülékeket az elektronikai iparban fém reszelékek, ki kristályosodások, olaj szennyeződések, oxidálódások eltávolítására alkalmazzák.
 • Mechanikus eszközök tisztítására alkalmazzák az ultrahangos tisztító gépeket csapágyak, gépelemeknél fém reszelékek, beporosodott gépzsírok és egyéb szennyező anyagok eltávolításához. Az ultrahangos mosó alkalmazásakor nem kell a gépelemeket részekre szedni.
 • Jármű iparban az ultrahangos tisztító műanyag maradványok, olaj, zsír, por, grafit, kátrány, korom eltávolítására. Motor elemei Pl: szelepek, izzítógyertya, üzemanyagszivattyú.
 • Ékszerek órák ultrahangos mosásával az oxidáció, lerakódások, szennyeződések eltávolíthatóak.
 • Ultrahangos tisztítót az egészségügyben üveg és fém eszközök tisztításához gyógyszer maradványok és fertőtlenítés céljából lehet felhasználni.
Fontos figyelmeztetések:
 • az ultrahangos tisztító gépnek legalább 30 percig hűlnie kell 240 perc használat után
 • a tisztítási folyamat energiát bocsát ki, ami felmelegíti a folyadékot a tartályban
 • ne kapcsolja be a készüléket tisztító folyadék nélkül, mert károsodást okozhat
 • ne dobjon tárgyakat a készülékbe és ne nyúljon bele
Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/6297-ultrahangos-tisztito-15-literes-tartallyal.html

https://lincos.hu/6297-ultrahangos-tisztito-15-literes-tartallyal.html

Szállítás, átvétel

 • Nagytarcsa, Csabai u. 1252 hrsz., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt