Lincos Többfunkciós ultrahangos tisztító koncentrátum, 0.2L AS-MLP-0.2

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Többfunkciós ultrahangos tisztító koncentrátum GYORSABBÁ és HATÉKONYABBÁ teszi a tisztítási folyamatot. Ez az ultrahangos tisztító koncentrátum eltávolítja az OLAJ, ZSÍR, POR és PISZOK szennyeződéseket FÉMEKRŐL, ÖTVÖZETEKRŐL, MŰANYAGOKRÓL, GUMIRÓL, KERÁMIÁRÓL, ÜVEGRŐL és hasonlókról. A nagy teljesítményű, általános célú ultrahangos tisztító koncentrátumok nem veszélyes anyagok, KISSÉ LÚGOS KÉMHATÁSÚ, TÖMÉNY KONCENTRÁTUMOK, amelyeket ULTRAHANGOS TISZTÍTÓBAN VÉGZETT TISZTÍTÁSHOZ terveztek. Az ultrahangos tisztító koncentrátumot desztillált vízzel kell keverni 1 rész koncentrátum és 49 rész víz arányban. Az oldat töménységét a tisztítandó tárgyon lévő szennyeződés mértékének megfelelően állítsa be (2%). Az ultrahangos tisztítótartályban az ajánlott üzemi hőmérséklet 40 – 60 ° C. Az ultrahangos tisztítás után az összes tárgyat öblítse le tiszta vízzel. Rendszeresen cserélje a tisztítóoldatot az ultrahangos tisztítóban, amikor szennyezetté válik. A hatásos összetételének köszönhetően a koncentrátum kiválóan távolítja el a szennyeződést, oxidációt és egyéb foltokat. Az ASonic ultrahangos tisztító koncentrátumokat nem csak professzionális / ipari használatra tervezték, hanem hétköznapi használatra is. Ez a koncentrátum számos anyagon biztonságosan használható, azonban azt javasoljuk, hogy korábban még nem használt minden ultrahangos tisztító koncentrátumot előbb teszteljen le, vagy forduljon hozzánk további információért.

Végezze a tisztítást kompromisszumok nélkül, használjon ultrahangos tisztító koncentrátumot a hétköznapi tisztítási feladatok egyedi kihívásaira.

Az ultrahang teljesítmény, a hőmérséklet és a feldolgozási idő mellett a speciálisan kiegyensúlyozott tisztító koncentrátumokra is szükség van az optimális ultrahangos tisztítási eredmény eléréséhez. Az ASonic a megfelelő alacsony habzású tisztító koncentrátumok széles skáláját kínálja. Az összes ASonic ultrahangos tisztító koncentrátumot specifikusan az ultrahangos tisztítókban történő felhasználásra tervezték. A kavitációt elősegítő tulajdonságaiknak köszönhetően a tisztító koncentrátumok javítják a tisztítási folyamatot, és egyidejűleg gyengédek az anyaghoz. Most minden eddiginél egyszerűbben felügyelheti a tisztítási költségeket, miközben az ASonic koncentrátumokkal maximalizálja a tisztítási teljesítményt. A koncentrátumok olyan összetétellel rendelkeznek, hogy a legkomplikáltabb szennyeződést is le tudják tisztítani, miközben a tisztítási művelet még hatékonyabb lesz. Koncentrátum használatával a tisztítási idő jelentősen csökken. A kavitációt javító és az anyagok kímélő jellemzője miatt az ultrahangos tisztítás hatásfoka maximalizálható.

A tisztítási folyamat ismertetése

Az ultrahangos tisztítók a vízfürdőbe irányított nagyfrekvenciás ultrahang hullámot használnak, ami apró buborékokat hoz létre a folyadékban. A buborékok az egész folyadékban szétterjednek, és amikor a tárgy felszínébe ütköznek, berobbannak és energiát szabadítanak fel. Ez az energia eltávolítja a felszínre tapadt szennyeződéseket (azokat is, amelyek hornyokban, furatokban, bevágásokban, vagy más nehezen elérhető helyeken rakódtak le). Helyezze be óvatosan a tárgyakkal megtöltött kosarat az ultrahangos tisztítóba. Töltse meg a tartályt desztillált víz és tisztító koncentrátum előírt arányú keverékével. A tisztítandó tárgyakat teljesen merítse alá az oldatban. Állítsa be a tisztítás hőmérsékletét majd kapcsolja be a tartály fűtését. Várja meg, hogy a tartályban lévő folyadék elérje a beállított hőmérsékletet, majd állítsa be az ultrahang időzítőjét a tisztítási folyamat követelményeinek megfelelően a szennyezettség fokának és a tisztítandó tárgy jellemzőinek a figyelembe vételével. Amikor a tisztítás kész, várja meg, hogy a folyadék lehűljön, majd óvatosan vegye ki a kosarat, benne a tárgyakkal. Tiszta vízzel öblítse le a tárgyakat. Amikor az oldat szennyezetté válik, rendszeresen cserélje a fürdőt.

FIGYELMEZTETÉS

  • A termék használatakor kövesse a címkén feltüntetett utasításokat.
  • Ha olyan anyagon szeretne tisztítást végezni, amin korábban még nem használta a koncentrátumot, előbb végezzen próbát.
  • Tartsa távol gyermekektől.
Részletekért kattintson ide: https://lincos.hu/6298-toebbfunkcios-ultrahangos-tisztito-koncentratum-02l.html

https://lincos.hu/6298-toebbfunkcios-ultrahangos-tisztito-koncentratum-02l.html

Szállítás, átvétel

  • Nagytarcsa, Csabai u. 1252 hrsz., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt