Fieldmann benzines önjáró fűnyíró, 139 cm³ / 4 Lóerő

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termékleírás: Általános jellemzők Könnyen használható benzin motoros fűkasza 4 az 1-ben funkcióval – összegyűjtése hátsó és oldalsó terelő, mulcsozáló . Az acél alváz képezi a vázat, melynek vágási szélessége 46 cm. Központilag állítható kaszálómagasság 5 állásban 25–75 mm. A fűnyíró fogó része állítható, a tároló képes befogadni akár 60 l vágott füvet. A fűnyíró súlya csak 33 kg. Ajánlott kaszálóterület 800 m2. A gép első indítása előtt javasoljuk: Olvasd el részletesen a felhasználói kézikönyvet. Mivel a gépet olaj és üzemanyag nélkül szállítják, javasoljuk, hogy vásárold meg a motorolajat. A gép megfelelő működéséhez szükség van a szükséges mennyiségű olaj és üzemanyag hozzáadására (lásd a használati utasítást). Az olajat kb. 5 üzemóra után cseréld ki. Ez biztosítja a gép jó működését. Egy olajcsere elegendő az egész „kaszálási“ szezonban. Műszaki adatok: - Motor: OHV, 139 cm3, 3,0 kW, 4 lóerő - Alváza: Acél - Vágási szélesség: 46 cm - Vágási magasságállítás: 8 pozíció - Vágási magasság: 25–75 mm - Gyűjtőkosár: 60 l - A középső magasságállítás: Igen - Összecsukható fogantyú: Igen - Önjáró: Nem - Súly: 33 kg - Deklarált zajszint: 96 dB - Első kerekek: 178 mm - Hátsó kerekek: 254 mm - Ajánlott terület: 900 m2 Garancia: 2év
[FZR 4614-B]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6., Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal


Futárszolgálattal való házhoz szállítás,
Postán maradó és MOL Postapontra történő

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye, hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.

Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, valamint a Profifutár futárszolgálat szállítja!