Extol élmarógép, 500W, befogás: 6mm, 33.500 ford/perc

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

Termék leírás: - Műszaki információk: - Hálózat: 230 V ~ 50 Hz - Névleges teljesítmény: 500W - Üresjárati fordulatszám: 33.500 f/min - befogás: 6 mm - max. marófej átmérő fúráshoz/hornyoláshoz/élmaráshoz : 32mm/8mm/12 mm - állítható löket: 0-30 mm - vibráció: 1,4 m/s2 - hangnyomás szintje: 82 dB(A) - akusztikus teljesítmény: 93 dB(A) - tömeg: 1,3 kg - tartozékok: 1 db párhuzamvezető Felhasználható: furatok, kivágások, hornyok élek és alakos profilok marására faanyagokba, a marófej alakjától és kivitelétől függően. A gép kis mérete és tömege lehetővé teszi, hogy csak egy kézzel vezesse a munkadarabon. Garancia: 1+1 ÉV (regisztráció esetén)
[EX8893310]

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Mórichida, 9131, Hegy utca 6., Győr-Moson-Sopron megye | Útvonal


Futárszolgálattal való házhoz szállítás,
Postán maradó és MOL Postapontra történő

Futárszolgálattal való házhoz szállítás, melynek nagy előnye, hogy kényelmes , gyors és biztonságos. Az általunk feladott csomagok időgarantáltak és értékbiztosítottak. Lehetőséget biztosítunk a csomagok nyomon követésére!

Postán maradó és MOL Postapontra történő szállítás, melynek nagy előnye, hogy rendkívül olcsó és a Postahivatalok esetében akár szombaton is, MOL töltőállomásokon a hét minden napján átvehető a csomag!

Őrzési idő maximum 5 nap.

Postán maradó csomag maximális súlya: 30 Kg
MOL töltőállomásra szállítandó csomag maximális súlya: 20 Kg

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat, valamint a Profifutár futárszolgálat szállítja!