YATO Digitális multiméter (YT-73086)

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

YATO Digitális multiméter (YT-73086)

Az YT-73086 multiméterrel (villamos fogyasztásmérővel) mérhetjük a direkt vagy váltakozó feszültséget, egyenes vagy váltakozó áramot, valamint az ellenállást, a kondenzátor kapacitását, a frekvenciát, ellenőrizheti a diódakat, mérheti a hőmérsékletet és töltési tényezőt. Ezenkívül az YT-73086 multiméter lehetővé teszi a fáziskeresést is.

Az automatikus tartomány jelentősen csökkenti a mérési időt. A korábban nem osztályozott értékek mérésekor egy hagyományos univerzális villamos fogyasztásmérőn a méréseket egymást követően kell elvégezni a legnagyobb tartománytól a legpontosabb eredményt nyújtó tartományig (különben kockáztathatjuk, hogy a multiméter megsérül). Az YT-73086 multiméter esetében azonban elegendő egy mérést elvégezni és a műszer automatikusan megtalálja az optimális tartományt.

Ezenkívül az YT-73086 digitális fogyasztásmérő lehetővé teszi a hőmérséklet mérését, ami különösen akkor hasznos, ha az elektromos berendezések hibás alkatrészeit érzékelik (pl. Egy sérült huzal nagyobb ellenállása az alkatrész felmelegedését okozza).

A háttérvilágítású LCD kijelző lehetővé teszi a kényelmes használatot gyenge fényviszonyok között is.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt