YATO Akkumulátoros ütvefúró-csavarozó (akkumulátor + töltő) - 18 V/2x3,0 Ah

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

YATO Akkumulátoros ütvefúró-csavarozó (akkumulátor + töltő) - 18 V/2x3,0 Ah

Kompakt, 18V-os, japán, Mabuchi Motor Co., Ltd. motorral készült a legmagasabb minőségben, biztosítva ezzel a megbízható teljesítményt és munkavégzést.

Kiválóan alkalmas fémek és faanyagok fúrásához.

A kompakt gépház kis mérete lehetővé teszi a munkát még a nehezen hozzáférhető helyeken is.

2 sebességes sebességváltóval és gyos stop funkcióval van ellátva.

A kapcsoló fordulatszámszabályzóval van ellátva, mellyel pontosan állítható a gép fordulata.

A tartósság érdekében fém fogaskerékkel készült (fogak keménysége: 53-56 HRC).

Strapabíró, gumírozott, üvegszállal erősített poliamidból készült test és 4 lépéses akkumulátor töltésszint jelző, valamint túlmelegedés elleni védelemmel ellátott akkumulátorcellák.

1 + 2 év garancia!

RENDSZER 18 V

A 18 V-os rendszer egy sor YATO akkumulátoros szerszámgépet tartalmaz, amelyek ugyanabból a tartós akkumulátorból működnek. Minden eszköz megvásárolható egy akkumulátorral és gyors töltővel vagy egyéni szettekkel, ami ideális szerszámkészlet bővítéshez. Az akkumulátoros áramellátás szabadságot és nagyobb kényelmet biztost. Emellett a YATO vezeték nélküli szerszámok tartósak, praktikusak és tökéletesen kiegyensúlyozottak annak érdekében, hogy a velük való munka öröm legyen. Professzionalizmus - a modernitás és kifinomult megoldások - mindezt 18 V-os készüléksorozatban, amelyek a legigényesebb felhasználók és szakemberek számára készültek. Megtakarítás - Nem szükséges sok elemet és töltőt vásárolni más eszközökhöz. A 18 V-os rendszerrel pénz- és helytakarékos megoldás. Kiválasztás- Ha a követelmények növekednek, a 18 V-os kollekció is növelhető így az otthoni, műhely- és kerti szerszámok széles választéka lehetővé teszi egy olyan készlet létrehozását, amelyre igazán szükséges és igényreszabott.

A készülékhez 2 x 3m0 Ah akkumulátor, gyorstöltő, valamint szerszámkoffer is tartozik.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt