PARWELD PRÉMIUM DC TIG INVERTERES HEGESZTŐGÉP - 180 A

Hirdetés küldése Facebook Google+

Leírás

PARWELD PRÉMIUM HD, professzionális, digitális, (HF TIG + MMA) nagy frekvenciás gyújtásos, HF-AWI és bevontelektródás, DC inverteres hegesztőgép - 10 - 180 A

Professzionális, digitális, impulzus és nagy frekvenciás, DC TIG inverteres hegesztőgép, mely ipari felhasználóknak, barkácsolóknak, de akár kezdő hegesztőknek is ajánlott.

Alkalmas gyártási, karbantartási és javítási, valamint külső munkálatokra a mezőgazdaságban, lakatosipariban, építőiparban és a barkácsolásban. DC kimenettel van ellátva, így kiválóan alkalmas ötvözött és ötvözetlen acélok, rozsdamentes acélok és titán hegesztésére.

TIG mód - könnyed hegesztés 6 mm-es munkadarab vastagságig.

MMA mód - könnyed használat 4,8 mm-es elektróda vastagságig.

TIG hegesztéshez használható és megfelelő acélok és rozsdamentes acélok hegesztéséhez HF start ciklus használatával, mely a TIG hegesztés megkezdését segíti. A reteszes kioldó funkció szélesíti a kezelő kényelmét, megengedve a csökkentett kioldást hosszabb hegesztések közben.

Állítható a gáz utánfutási és áram felfutási idő 0 - 10 s között. A maximális elektróda vastagság 6 mm.

Generátorról és akár ipari 50m-es hosszabbítóról is üzemeltethető +- 15 %-os áramingadozás tűrésének köszönhetően. Túlfeszültség és túláram védelemmel, valamint beépített letapadás elleni védelemmel van ellátva. A gyártás során a legkorszerűbb szabványokat veszik figyelembe. CE minősítéssel rendelkezik.

Tovább a boltba

Szállítás, átvétel

  • Nagykáta, Huba utca 17., Pest megye | Útvonal

A hirdető nem adott meg szállításal kapcsolatos információt